Samsung Galaxy S 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kOrBey
    kOrBey's avatar
    Erkek

Samsung Galaxy S 2 almayı düşünüyorum. Kardeşimde aynı telefondan almak istiyor. Telefonun  fiyatı teknosa da 1799. Sony Ericsson xperia arc lar ise 1369 lira. Samsung Galaxy S 2yi 1400 e bulsam direk alacağım.  2 tane alacağımız için biraz ucuza bakıyorum.  En kötü ihtimalle xperia alacağım ama kampanyalı 1200-1400 liraya kampanyalı rSamsung Galaxy S 2 satan yer biliyor musunuz???

İnternetten almaya pek sıcak bakmıyorum. Onca para bayılacağım ürünü görmek isterim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

media markt verdi bursa da doğum günü muhabbettine kaçırmasaydın keşke 1399 muydu neydi fiyat

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

vatan computer dan 1190 tl ye aldm xperia arc ı . galaxy s 2 de 1500 tl falan dı galiba bi bak istersen

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

almanyadan 2 günlük turistik vize al, 1 ay sonrasına sunexpressten 100-150 tl ye bilet al..

300 gidiş geliş ücreti..
    1200 galaxy s 2 
    1200 galaxy s 2 
    150  vize başvuru

toplam 2850 tl

kazancın : 2 gün turistlik gezme görme + 2 adet samsung galaxy s 2

türkiyeden al;
    istediğin fiyata bulduğunu varsaysak bile 2800 tl :) :)

bulamazsan 3000 tl :)

nası fikir :d 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek
    Dostum ötv den sonra fiyatlar arttı.arkadaşın verdiği linktekilerin hepsi garantisiz. En ucuz darty deydi bi ara 1400 dü. Geçen gün afişini gördüm gene darty 1800 küsürdü.. Şu an bu mesajı sgs2 den atıyorum. Ben vatandan 1 ay önce 1600 küsüre almıştım. Darty deki ürünlerde sorun olabiliyormuş forumlarda öyle diyorlar.aklında bulunsun...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    intten guvenilir bi siteden alabilirsin telefonu incemene gerek yok inceleyecim deyip asagilamayalim oyle bi telefon yani galaxy s2 :) vatanda yuzde 25 olayi var yine kampanyalari takip et indirim oluyor bekle biraz hocam

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    donanimhaber'in ikinci el kısmına bak. sıfır s2 1300 ~ 1500 arası bulursun. güvenilir. Param olsa da alsam :(

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

indiri m mania dan güvenle alabilirsin:) akakce de en üstte çıkan site:)

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    bende almayi planliyorum daha ust bir model oneren var mi (suan dell streak 5 kullaniyorum galaxy note un telefon ozelligi varsa onu almayi dusunurum)_? arastiracak zaman bulamiyorum pek.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

galaxy note telefon özelli var tabi :) 

1350-1375 tl felan suan galaxy ler  2bin tl ye kadar çıkıyor cimri ve akakçe den bakabilirsiniz vergimiz vergiye arkadasın dediği gibi yurt dısı gezi yapar üstüne telefonları alır geliriz

devlet diyor ki yurt dısından geliyor diye zam yaptik , eee yerli telefon üretimimi var amk  yerli üretim olsa bile firma yabancı ak

sabrınız varsa galaxy s 3 bekleyin yada nexus prime alın derim android 4 nimet nimet  bu arada tüm xperia serisi android 4 güncellemesi alacak

Toplam Hit: 4946 Toplam Mesaj: 36