Samsung Galaxy S Duos S7562 Hakkında Bilgisi Olan ?
-
Hocalarım Samsung Galaxy S Duos S7562 marka telefon nasıldır kardeşime doğum gününde almayı düşünüyorum. bilgisi olan yardım ederse sevinirim =)
-
pil sıkıntısı var
ram sıkıntısı var
işlemci sıkıntısı var
birtek çift kart olayı güzel
-
Mert_648 bunu yazdı
pil sıkıntısı var
ram sıkıntısı var
işlemci sıkıntısı var
sıkıntı derken ne gibi sıkıntılar şarj az gidiyo burda tamam :) ram 1 gb a yakın tamam işlemcide ne gibi bi sıkıntı var donma falan mı yapıyo ?
-
khonyalim bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
pil sıkıntısı var
ram sıkıntısı var
işlemci sıkıntısı var
sıkıntı derken ne gibi sıkıntılar şarj az gidiyo burda tamam :) ram 1 gb a yakın tamam işlemcide ne gibi bi sıkıntı var donma falan mı yapıyo ?
3 te 2 si sağlamıyo :) işlemci bu telefona az kardeşim ne yapacak gerçi oda var ama bu özelliklere göre parası fazla gerçi orası sana kalmış ama 2 kart istemiyosa alma derim
-
yapacağı en fazla face twitter instagram 4sq falan filan yapı belki whats up
-
khonyalim bunu yazdı
dediğim gibi çift kart takmayacaksa bu fiyata daha iyi teller var ha 2 kart takacaksa bu dediklerini çok rahat yapar
-
Mert_648 bunu yazdıkhonyalim bunu yazdı
dediğim gibi çift kart takmayacaksa bu fiyata daha iyi teller var ha 2 kart takacaksa bu dediklerini çok rahat yapar
o zaman biraz daha araştırmak lazım telefon =) s3 mini bakıyorum onada +150 lira nerden bulcam bilmiyorum elimde 600 650 lira var bakalım hayırlısı :D
-
nexus 4 kullanıyorum 1100 tl ama general mobile discovery acayip tuttu yani boş olmöasa gerek fiyat/ performans açısından mükemmel telefon bir bak
-
Ben de general mobile discovery öneririm o fiyata en iyi telefon hatta bence en iyi telefon :)
-
Palerider bunu yazdı
Ben de general mobile discovery öneririm o fiyata en iyi telefon hatta bence en iyi telefon :)
+
-
farklı bir rom yüklersen iyi olur