folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Samsung Galaxy S3 - Özşahin Garantili - Yardım

Samsung Galaxy S3 - Özşahin Garantili - Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Arkadaşlar alacağım telefon Özşahin iletişim den garantili ve firmanın garanti koşulları web adresi filan bu : 

http://www.ozsahin.com.tr/garanti.asp

Bi kontrol edebilirmisiniz yada bu firmayla anlaşan çalışan kullanan oldu mu önerileri bekliyorum, iki adet cihaz alacagım sorun çıksın istemiyorum.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Çok ucuzamı veriyor üstat bu iş yeri telefonu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

kaç paraya alıyorsun bilmiyorum ama eğer 1500tl gibi rakamlar ise mantıklı olan şudur bence... 1250tl ye görmüştüm kayıtlı idi herhalde yanlış hatırlamıyorsam avrupa cihazı satılıyordu. Bu cihazların resmi olarak Türkiye'de de 1 sene garantisi geçerlidir.  1500 verip te ne üdüğü belirsiz bir teknik servis hizmeti için riske girmekten se 1 senede olsa Samsung Türkiye teknik servisine güvenirdim. Kesinlikle telpa genpa kvk gibi bilinen kendini kanıtlamış servisler haricinde servislere güvenme! Bu servisler resmi yollardan orjinal yedek parçalar kullanırlar. Bu Özşahini bilmiyorum ama gidipte uyduruk bişeyler kullandımı bilemezsin. O yüzden iyi düşün. Bu tarz yerlere güvenme. Adam kullanıcı hatası der gönderir geri sonra uğraşırsın ancak diğer kurumsal şirketlerde böyle keyfi işler pek olmaz. Olsada üst mercilere ulaşıp işini daha kolay gördürürsün yada tüketici mahkemeleri çok caydırıcıdır. Diğerleri senin haklı olduğunu bilsede git mahkemeye ver uğraş der  :)

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    bizkm arkadas almisti garantisi vardi, garanti kapsamina almadilar, parasini verdik , yine hic bir sey yapmadan bir ayda geri verdiler telefonu, urunleri paralel ithalat herhalde. bence kesinlikle alma
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Çok ucuzamı veriyor üstat bu iş yeri telefonu,

Evet hocam hatrı sayılır derecede fiyatlar uygun, 1500 TL yaklaşık olark.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

kaç paraya alıyorsun bilmiyorum ama eğer 1500tl gibi rakamlar ise mantıklı olan şudur bence... 1250tl ye görmüştüm kayıtlı idi herhalde yanlış hatırlamıyorsam avrupa cihazı satılıyordu. Bu cihazların resmi olarak Türkiye'de de 1 sene garantisi geçerlidir.  1500 verip te ne üdüğü belirsiz bir teknik servis hizmeti için riske girmekten se 1 senede olsa Samsung Türkiye teknik servisine güvenirdim. Kesinlikle telpa genpa kvk gibi bilinen kendini kanıtlamış servisler haricinde servislere güvenme! Bu servisler resmi yollardan orjinal yedek parçalar kullanırlar. Bu Özşahini bilmiyorum ama gidipte uyduruk bişeyler kullandımı bilemezsin. O yüzden iyi düşün. Bu tarz yerlere güvenme. Adam kullanıcı hatası der gönderir geri sonra uğraşırsın ancak diğer kurumsal şirketlerde böyle keyfi işler pek olmaz. Olsada üst mercilere ulaşıp işini daha kolay gördürürsün yada tüketici mahkemeleri çok caydırıcıdır. Diğerleri senin haklı olduğunu bilsede git mahkemeye ver uğraş der  :)

Yurt dışı cihazların Türkiye de 1 yıl garantisi olabilmesi için çeşitli şartlar var hocam, biraz eksik bilgilendirmişler sanırım seni. Ben dün araştırdım öğrendiğim kadarıyla ( ki bunu Samsung Türkiye firmasından öğrendim) Cihazın faturası olması gerekmekte, ikincisi yetkili servis olarak Türkiye de en az bir tane servis ismi bulunması gerekiyor faturada, ve yine faturada Cihaz kullanım yeri olarak Türkiye ismi geçiyor olması gerekiyor diye bir cevap aldım ( Sanırım Türkiye isminden kasıt faturada yazan şahıs adı Türk vatandaşı olması gerekiyor diye yorumladım bu cümleyi) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

Yurt dışı cihazların Türkiye de 1 yıl garantisi olabilmesi için çeşitli şartlar var hocam, biraz eksik bilgilendirmişler sanırım seni. Ben dün araştırdım öğrendiğim kadarıyla ( ki bunu Samsung Türkiye firmasından öğrendim) Cihazın faturası olması gerekmekte, ikincisi yetkili servis olarak Türkiye de en az bir tane servis ismi bulunması gerekiyor faturada, ve yine faturada Cihaz kullanım yeri olarak Türkiye ismi geçiyor olması gerekiyor diye bir cevap aldım ( Sanırım Türkiye isminden kasıt faturada yazan şahıs adı Türk vatandaşı olması gerekiyor diye yorumladım bu cümleyi) 

benim anladığım diyor ki türkiyedeki bi bayi yurtdışından getirtip satmış olacak. yani bu şekilde görünecek tel. yurtdışından da alınsa orda kullanım için değil türkiyede kullanım için alınmış olacak. böyle olunca ona yine vergiler falan biner fiyatı aynı olur burdakiyle.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

markaponda vardı gecenlerde hala varmı bilmiyorum samsung s3 1500 lira ithalat firma garantili . garanti için mail attım geri dönüş olmadı. sizce durum nasıldır alınırmı. bide istanbulbilişimdeki ürünlerde ithalat firma garantili. 200-300 lira fark için bu riske girilirmi?

editcan : ürün şu  http://www.markapon.com/firsat/samsung-galaxy-s3-mavi/14908

umit tarafından 22/Ağu/12 23:58 tarihinde düzenlenmiştir

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

yahu bas bas bağırıyorum androidtelefonlari.com dan alın s3 ü. 1519 tl di en son

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

geçen donanimhaber de tartışması vardı. İlla fatura olması lazım diye ama biriside imei den kontrol ediyorlar gerek yok yazmıştı. Benim dediğimde faturalı satılıyor. Satıcı arkadaş çok iddalıydı fatura yeter diye. Neyse özşahin falan salla dostum gerek yok riske girmeye. sen 1500tl vereceksen zaten o fiyata evkurdan alıp satanlar var sahibinden.com da dolu. sanalpazardan alsan 1575 e falan adama 1500e yakın kalır sende 12 taksit ödersin. 

İmzalamazsam ne olcak?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Yerinizde olsam, 200-300 lira fazla verip güvendiğim yerden alırdım. Nasılsa peşin almanız zor, aylık takside bağladığınızda da verdiğiniz farkı çok hissetmezsiniz. Güvenmediğiniz yerde bırakın garantiyi, açılmamış kutu gelmeme ihtimali bile oluyor. Ne demişler, eşeğini sağlam kazığa bağla :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 2501 Toplam Mesaj: 14