Samsung Galaxy S3 Fiyatı Hakkında
-
DrKeworks bunu yazdı
s3 mini almalımıyım sizce?
o fiyat çok hocam , ben olsam almazdım 999 tl çıkıyorsa sebinden 350 tl daha çıkart hakkını verecek s3 ü al :)
-
PanxeR bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
s3 mini almalımıyım sizce?
o fiyat çok hocam , ben olsam almazdım 999 tl çıkıyorsa sebinden 350 tl daha çıkart hakkını verecek s3 ü al :)
s3 çok büyük hocam sevmiyorum büyük telefonları
-
canerator bunu yazdı
Mini almak istemiorm ekran büyük olması tercihim. O tarz sitelere güvenemiyorum ben hiç ya.
hocam o zaman note 2 [N7100] tavsiyem :)
-
Araştırırsan sağlam firmalarda 1400 tl değerine bulabilirsin. (2yıl garanti)
-
S3 yurtdışından gelme 950+kargo parasıyla yollayabilirm hocam. (arkadaşım yarın yada diğer gün falan geleceği için sadece bugün geçerli bu fiyat) bana Irak'tan gelecek söylim bi kere. telefon şarjı kulaklığı vs hepsi orjinal kutusunda. hiç bişeye karışmıyorum isterseniz açıp çalışıyor mu diye test ederim öyle yollarım. İMEİ'de attırabilirim + 20 TL'ye.. varsa isteyen güven probleminide hallederim çok kolay kafanızda soru işareti kalmasın..
-
kıbrısta axess a taksit yapan yer varmı bildiğin bende note 2 alcam.
-
az önce 1433'e aldım şimdi ürüne baktım "gecici olarak temin edilemiyor" diyo :) Umarım bi sakatlık yapmaz hepsiburada
yenicarsim.com da içimde kaldı şimdi :\
http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9300-galaxy-s-iii-14-quad-core-islemci-16-gb-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9300&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9300-GS