Samsung Galaxy S3 Mini'den Daha İyi Cihaz Var Mı?
-
Nokia Lumia 620.
750 lira.
-
Daha iyisi Şam'da kayısı bence. Şu an piyasaya Samsung hakim. Diğer bir alternatif olarka en yakın Nokia Lumia Var. Şu son çıkan. Ama fiyatı nedir ne değildir bir şey demek yanlış olur. Ayrıca telefonu bi 10 dk kadar kullandım. Gayet başarılı. sanırım 2-3 yıl ömrü var. İşletim sistemi Windows olduğu için biraz sıkıntılı...
-
aga kaçırma 1500 tl lik telefonu 900'a çekmiş hayvanlar param olsa kaçırmazdım :)
http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-razr-xt910/productDetails.aspx?productId=telcepmotxt910&categoryId=371946
-
S3 Mini kullanıcısıyım tavsiye ediyorum ısrarla hemde
fiyatı 800lerde 900 değil
-
S3 Mini kullanmadım bilmiyorum nasıldır ama ona eş değer 2 telefon önerırım.
- Motorola ATRİX (Ona es deger) veya - Motorola Razr maXx XT910 (S3 Mini den her bakımdan daha ustun) (Şahsımca)
Samsung S3 (Normal) VE Samsung S3 (Mini) Kıyaslaması da ALTTA linkte ...!
JiggSaw tarafından 05/Şub/13 10:12 tarihinde düzenlenmiştirI9300 Galaxy S III

Samsung I8190 Galaxy S III mini -
Razr xt910 daha iyi duruyor gibi.
Fakat android versiyodu daha düşük, kullanan var mı acaba? android 4.0 güncellemesi geldimi, yada gelecek mi?
-
S2 S3 Mini den çoğu özellik olarak daha iyidir.
S3 Kullandığımda sanki anti-aliasing özelliği yok gibi gelmişti ve bir de ppi düşük sanırım pixel leri rahatça sayabiliyordum s3 mini de.S2 tavsiye ederim ekranı daha büyük hem. Ancak yeni güncellemeleri istiyorsan s3 mini al
-
Galaxy s3 mini kullaniyorum bende. Her ihtiyacina cevap verebilecek ozelliklere sahip. Pixel sorunuda yok ayrica.
Kulaktan dolma bilgilerle telefon onermeyin, kullandiginiz bir alet varsa onerin.
Yani s3 mini ne cok iyi ne cok kotu ortalama bir telefon.
Alinabilir, dizayn olarak cok sik