Samsung Galaxy S3 Veya Sony Xperia İon ?
-
Bana sony daima daha güzel gelmiştir. S2 alma imkanım varken Xperia S aldım aynı fiyata ve iyiki Xperia S almışım diyorum. S3 yerine Xperia T yada Xperia TX alırdım ben olsam. Xperia ION hakkında bişey diyemem s3 daha ağır basıyor ama tasarım olarak sony daha iyi.
-
abi sony'de tek tereddütüm ürün desteğidir. s3 30 milyon civarı sattığı gerçeğini göz önüne alarak adamların önümüzdeki 3-5 sene içerisinde o modeli yok sayma ihtimalleri yok derim peki ya sony'de?? Şimdi baktığım zaman s3'ün kablosuz şarj özelliği ve bataryasını kendin değiştirebiliyor olman çekici geliyor. öte yandan piksel yoğunluğu olsun kamerası olsun ve nano teknolojisi sayesinde kir tutmayan ekran olsun sony... İnsan telefon alırken zorlanıyor işe bak ya
-
Belki kararını etkileyebilir ama sen aklına yatanı al.
qoqo tarafından 01/Ara/12 23:14 tarihinde düzenlenmiştir
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-T-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III -
Ugrasma bu coplerler, Nexus 4'u bekle.
-
hackworm bunu yazdı
Ugrasma bu coplerler, Nexus 4'u bekle.
nexus 4 iyi güzel de 16 gb lık depolama alanı ne ya birde artılamıyormuş. Hafıza kartı yoksa en azından 32 gb olmalıdır.
-
hocam ben sony de calısıyorum ion kral cihaz ekran cozunurlugu daha iyi s3 te amoledi cakmıslar dusuk cozunurluge daha parlak diye millete iteliyolar arastır. ayrıca cekırdek muhabbetıne gırmeyın kullanmıyosunuz cekırdeklerı yok 4 cekırdek daha ıyı demeyın mobıl ıslemcı aga cod bf3 falan oynamıcaksınız :) ayrıca ion 4g desteklı yanı 42mb ınternet hızı s3 bayan varı bı telefon ayrıca ıon daha erkeksi hatlara sahip alcaksan da gel bizden al ist daysan hem bize yarasın hem yanında hediye harici sarj hediye edelim :D calıstıgımdan degil arastırdıgım ıkısıde elimin altında oldugu ıcın ıyıce kurcaladım sony nın destegi 444 so ny (7669) dur hocam telefon servisi teleservice dir ayrıca
edit: bugun bi müsteri geldi s3 ü almıs iade etti ionu aldı niye dedim ekran cozunurlugu düsük kamerası dandık dedi ne olursa olsun sony japon abi dedi kore malı cakma yapamıyolar dedi :)
bamboocha tarafından 01/Ara/12 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
cihazı aldım beyler Sony Xperia İon. İlk izlenimlerim oldukça iyi
-
CaniSokucu bunu yazdı
karşılaştırmada s3ün çoğu özelliği daha iyi. s3 al para boksa
Aslında pek farkı yok
işlemci farkı var s3 de 4 çekirdekli 1.4 ghz İonda çift çekirdek 1.5 ghz
S3 ün ekranı büyük bataryası biraz daha fazla gidiyor extradan fazla birşey yok ama s3 alman mantıklı sony yeni nesil telefonları yeni üretmeye başladı biraz daha tecrübeye ihtiyaçları var gibime geliyor
-
Galaxy s3 ün üstüne yok. Ben kullanıyorum. 2 buçuk ay oldu. 1 tane memnuniyetsizliğim yok diyebilirim.
-
Bonibon bunu yazdı
nexus 4 çok güzel de piyasada yok sanırım henüz. haberi olan var mı?
Abu dabide inceledim LG beklenmeyen kadar güzel buldum açıkcası.. LG Türkiyeye sorduğumda ocakta geleceğini söylediler.