Samsung Galaxy S4 Aldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

Geçen bir konu açmıştım, Samgung ürünleri arasında kararsız kaldığım için. Birçok öneri ile karşılaştım, fakat hoşuma giden bazı kısımlar vardı S4'te ve bildigim kadarıyla mega dan daha iyi işlemci ve ram kullanılmış. Bu S4 lerde bir çok özellik bulunuyor. Kısaca kurcaladım ama iphone göre karışık geldi bana. Kullanılabilecek telefonda neler var bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Selamlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

hocam senin yaptığın araba kullamayı bilmeden araba almaya benzemiş. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Sayılır hocam. Iphone den tiskindiğim için böyle bir girişimde bulundum. Ama kullanamadım daha doğrusu alışmam zaman alacak gibi. Birçok özelliği var şuanda araştırıyorum ama iç açıcı birşeyler bulmuş değilim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    byhewal bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Sayılır hocam. Iphone den tiskindiğim için böyle bir girişimde bulundum. Ama kullanamadım daha doğrusu alışmam zaman alacak gibi. Birçok özelliği var şuanda araştırıyorum ama iç açıcı birşeyler bulmuş değilim.

Ne ariyosun ki ışınlanma özelliği filan mi ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam telefon işte seni uzaya çıkartmıyor sonuçta.

Hani işlemcisi falan süper olunca insan ek birşeyler bekliyor olabilir ama iphone dan farklı birşey pratikte pek yok. Hani root yaparsan custom rom, wifikill, faceniff falan kullanırsın onun dışında google play market te ne varsa o eksiği fazlası yok.

Mesela benim iphone 4s ile samsung galaxy s4 arasında onda yapıp bunda yapamıyorum dediğim genel kullanımda birşey yok.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam telefon işte seni uzaya çıkartmıyor sonuçta.

Hani işlemcisi falan süper olunca insan ek birşeyler bekliyor olabilir ama iphone dan farklı birşey pratikte pek yok. Hani root yaparsan custom rom, wifikill, faceniff falan kullanırsın onun dışında google play market te ne varsa o eksiği fazlası yok.

Mesela benim iphone 4s ile samsung galaxy s4 arasında onda yapıp bunda yapamıyorum dediğim genel kullanımda birşey yok.

aynen ya kimi adamlar var o kadar para verdim utanmasa uzaya da cikaracak havasinda. akilli telefon = modern oyuncak

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Valla bende anlamiyorum su telefonlarda ne ariyonuz ozellik olarak da bulamiyonuz.

Bortubocek sever
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

s4 kurcaladım epey ama beklediğim gibi bir telefon çıkmadı.

özellikleri ile kasma yapmaz demiştim bayağı kasıyor telefon.

belki ya arkadaşın teli sorunluydu yada geneli böyle. hatta wifi açıp nete bakayım dedim wifi kitlendi mk fabrika ayarlarına döndük en sonunda :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

belki ya arkadaşın teli sorunluydu yada geneli böyle. hatta wifi açıp nete bakayım dedim wifi kitlendi mk fabrika ayarlarına döndük en sonunda :F

Hocam bu android işletim sisteminin kronik sorunu. Nexus telefon almadığın sürece bu tür sorunlarla bütün android telefonlarda karşılaşıyorsun. Ha nexuslarda da oluyor da bu kadar değil.

Bende olmuyor diyenler başta evet olmuyor ama program yükleyip sildikçe telefon şişiyor ve isterse 12 çekirdek olsun telefon kasmaya başlıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

Hacı bende s4 var hiç kasma yapmıyor. Bi kaç özellikte, rehber arama kaydı filan açılırken tepki süresi uzun. 1 - 2 sn bekletiyor bazen o kadar.

Onun dışında Iphone 4s le Galaxy S4 ün arasındaki fark saymakla bitmez naptınız hocalar siz? 

Ben ikisini de kullanmış biri olarak söyleyim. Ip 4s i aldım 1 ay kullandım kullanmadım Draenei müride sattım hemen. 

Bluetooth yok, sd card yok, batarya sökme değiştirme yok, oyunlarda armut gibi kasıyor, en basit bi subway surf oyunu 4s te oynayamıyorum o kadar kalitesiz geliyor ki grafikleri bana o ekranda. 512mb ram 'e karsılık samsungda 2 gb ram. Bunun farkını uzaktan bakan bile anlar. iphone 4s te 1000 Mhz cortex a9 çift çekirdekli işlemci varken  Galaxy S4 te 4 tane 1.4 Ghz + 4 tane de 1.2 Ghz 8 çekirdek var. Cihaz ya 1.4 üzerinden 4 çekirdek kullanıyor, yada 1.2 lik 4 çekirdeği. O an ki performans ihtiyacına göre. aynı kullanımda 4s' te  18 saat şarj dayanırken, galaxy s4 te kullanımım değişmemesine, hatta artmasına ragmen 24 saati aşıyor, hemde ekran ışığı en son seviye ve güç tasarrufu açık değilken (sensörlerin bir çoğu kapalı)

bunlara ek olarak IOS da bir çok uygulama paralı az bi kısmı ücretsizken, Androidde tam tersi, bir çoğu ücretsiz. ücretli olanlarda crackleniyor ve kullanılıyor. Ama IOS da bi jailbreak belası var o işi yapıp saçma saçma tasarımlı uygulamalar kullanacağıma hiç yapmam adam gibi uygulamaları paramla alırım.. Kamera özelliklerinden bahsetmiyorum bile.

S4 performans telefonu ama Iphone prestij telefonu. Çıkart masaya at havan olsun.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Hacı bende s4 var hiç kasma yapmıyor. Bi kaç özellikte, rehber arama kaydı filan açılırken tepki süresi uzun. 1 - 2 sn bekletiyor bazen o kadar.

Onun dışında Iphone 4s le Galaxy S4 ün arasındaki fark saymakla bitmez naptınız hocalar siz? 

Ben ikisini de kullanmış biri olarak söyleyim. Ip 4s i aldım 1 ay kullandım kullanmadım Draenei müride sattım hemen. 

Bluetooth yok, sd card yok, batarya sökme değiştirme yok, oyunlarda armut gibi kasıyor, en basit bi subway surf oyunu 4s te oynayamıyorum o kadar kalitesiz geliyor ki grafikleri bana o ekranda. 512mb ram 'e karsılık samsungda 2 gb ram. Bunun farkını uzaktan bakan bile anlar. iphone 4s te 1000 Mhz cortex a9 çift çekirdekli işlemci varken  Galaxy S4 te 4 tane 1.4 Ghz + 4 tane de 1.2 Ghz 8 çekirdek var. Cihaz ya 1.4 üzerinden 4 çekirdek kullanıyor, yada 1.2 lik 4 çekirdeği. O an ki performans ihtiyacına göre. aynı kullanımda 4s' te  18 saat şarj dayanırken, galaxy s4 te kullanımım değişmemesine, hatta artmasına ragmen 24 saati aşıyor, hemde ekran ışığı en son seviye ve güç tasarrufu açık değilken (sensörlerin bir çoğu kapalı)

bunlara ek olarak IOS da bir çok uygulama paralı az bi kısmı ücretsizken, Androidde tam tersi, bir çoğu ücretsiz. ücretli olanlarda crackleniyor ve kullanılıyor. Ama IOS da bi jailbreak belası var o işi yapıp saçma saçma tasarımlı uygulamalar kullanacağıma hiç yapmam adam gibi uygulamaları paramla alırım.. Kamera özelliklerinden bahsetmiyorum bile.

S4 performans telefonu ama Iphone prestij telefonu. Çıkart masaya at havan olsun.

Eyvl hocam, bencede iphoneden çok daha kaliteli. İphone 4 kullanıyordum, şuanda sahipsiz bir şekilde çekmecemde duruyor. Okadar midemi bulandırdıki görmek dahi istemiyorum. İOS 7 nin gelmesi telefonu resmen öldürdü.

Size sormak istediğim hocam, şuanda telefon ilk şarjında. içindeki şarjı bitirdim, şarja tak uyarısı geldi ve taktım. Kaç saat durdurmamı önerirsiniz şarjda?

Selamlar.

Toplam Hit: 3535 Toplam Mesaj: 34