Samsung Galaxy S7 Edge Kullananlar?
-
always on bu telefonun 2. sevdiğim en güzel özelliği. birincisi tabiki bataryası. 3.sü ise su geçirmeziliği. havuzda denizde foto çekiyorum.(bu işlemlerden sonra suda telefonu yıkamayı unutmayın)
telefona bi reset at. düzgün romu yükle. o güncellemeler başlarda telefonu biraz sapıtıyor fakat sonra bi sıkıntısı kalmıo.
-
Ön yüklü gelen google ve samsung uygulamaları performansı da bataryayı da zıker atar oyüzden arkadaşın dediği gibi ön yüklü gelen programlar etki ediyor. Pasif hale getirseniz bile bazen yetmeyebilir.
Bir android telefonun en büyük düşmanı yine kendi üreticisi
Samsung 8gb hafızalı telefonlara office uygulamaları ön yüklü one drive ön yüklü gönderiyor smag sfilm vs derken telefon sıfır alıyorsunuz facebook indiriyorsunuz hoop depolama alanı yetersiz.
Böyle olmaz bu işler ayıptır
-
Samsung telefonlarda Microsoft uygulamalarının olma sebebi patent. Cleartype patenti için Microsoft üreticilerden cihaz başı 1-2 dolar para istiyor. Vermek istemiyorsan cihazlarına benim uygulamalarımı yükleyip satacaksın diyor.
Gerçi bunada şükür Note 4 zamanlarında Digiturk, Hurriyet falan ne kadar gereksiz şey var dolduruyorlardı. Şimdi Microsoft uygulamaları ve Facebook harici bloatware yok.
Ancak artık en ucuz Android telefonunda en az 16 GB olması lazım. Zaten yarısı işletim sistemine gidiyor kullanııcıya bir şey kalmıyor.
mkyb tarafından 18/Eyl/17 18:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefonuma nazar değdirdiniz : )
Son iki gündür bir gün dayanmıyor şarj. Burada çok iyi yazdım telefon kafayı yedi, hanginiz nazar değdirdi : )
Uygulamaların yarısını kaldırdım, arka plandakileri durdurdum. Hızlı şarjı kapatıp normal şarj ediyorum, güç tasarrufu devrede ama ne zaman wifi yada mobili açsam 3-4 saatde şarj %60 ların altına düşüyor.
Burada bi kenafir gözlü var :/
-
BosphorusPasha bunu yazdımkyb bunu yazdı
Wifi ve mobil veri (lte) devamlı açık
Günlük ortalama 1 saat tel görüşmesi
Ekran parlaklığı orta ayarda ve otomatik
Hızlı şarj kapalı olarak şarj ediyorum ortalama 5-5.5 saat ekran süresi alıyorum bir günü çok rahat çıkarıyor.
Önceki mesajımda belirttiğim ayarlara ek olarak gereksiz Samsung ve Google uygulamalarını dondurdum.
Telefon şebekenin az çektiği bir yerde ise şarjı sömürüyor. Samsung telefonlarda sar değerini düşük tutmak için çekim gücünü düşük tutuyor bilerek.
Ek olarak always On display'ıda kapatın oda fena şarj harcıyor.
always in şarjımı yediğini hiç görmedim ben. denedim baktım gün içinde pek farketmiyor (%2-3) bende hep açık bırakıyorum
Nasıl şarj yemiyor always on ? Bayağı yiyor hemde.
GSMArena Test yapmış. Hem AOD açık hemde kapalı ve sonuçlar :

Buda abisi S8 Plus'ın test sonucu :