Samsung Galaxy S8 Sızdırıldı
-
oinomaos bunu yazdıFlorenzi bunu yazdımkyb bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Keşke şu Samsung batsada telefon dünyası kurtulsa şu nalet firmadan. Midem bulanıyo Samsung gördükçe. Yine bok gibi bi dizayn, bok gibi bi rom.
Marka sıralamam Apple>Huawei>Xiaomi
Samsung'a bir şey olmaz hocam. Apple batar Samsung batmaz. Apple'ın sadece iPhone'u var orada kar sağlıyor. Yoksa iPad, Macbook vs hikaye.
Samsung ise inşaat kepçesinden tut, Renault ile ortak arabaya, arabadan tut, işlemciye kadar her şeyi üretiyor. Mesala çoğu kişi bilmez Kia ve Hyundai marka arabalardaki elektronik aksamların çoğu Samsung üretimi.
Haklisin global bi firma. Bari en azindan telefondan ceksin elini :)
Reyis samsung gibi firmalar piyasadan çekilirse Vestel, Casper dan telefon almak zorunda kalırsın. Rakip olması ve rakibin güçlü olması gerekiyor.
Bok gibi tarasım dediğinde Apple 10 yıldır aynı tasarımda telefon üretiyor her hangi bir şeyi değişmedi. Nasıl oluyor da onu beğeniyorsun anlamadım? Yani en iyi tasarım apple tasarımı mı?
Hocam hükümet dilediği kadar vergi bindirsin yine vestel, casper gibi markalar tepeye oynayamaz. Iphone'un bence çokta değişmesine gerek yok çünkü tasarım olarak rakipleri arasında 8/10, performans olarak 9/10 puanlamasında benim için. Androidler arasında ise Huawei P9/Plus ve Huawei Mate S, tasarım olarak Iphone serisinin önünde. Performans açısından ise P9/Plus çok iyi. Başka da gözüme çarpan yok.
Florenzi tarafından 06/Oca/17 12:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Evet tasarım bu olacağı kesinleşti gibi. Kılıf tasarımlarıda sızmaya başladı.

-
samsung sıvı doğalgaz nakliyat gemisi bile yapıyor ayfon ne bok yerse yesin
-
s20 sızdırıldı

-
İnanamadım beyler kalbim durdu heyecandan şuan acile doğru koşuyom
-
xiaomi kullandıktan sonra kesinlikle baska android cihaz kullanamam. yeni cihaz alacak olanlar xiaomi mi mixe baksınlar.. hem tasarım hem kalite bir arada..
-
21li bunu yazdı
xiaomi kullandıktan sonra kesinlikle baska android cihaz kullanamam. yeni cihaz alacak olanlar xiaomi mi mixe baksınlar.. hem tasarım hem kalite bir arada..
Xiaomi ilk çıktığından beri ürettiği fiyata satıyor. Kar oranı çok düşük. Muhtemelen Çin devletinin desteği var arkasında. 1-2 yıl içerisinde Xiaomi marka tanınırlığını artıracak ve fiyatlarını yükseltecek diye düşünüyorum.
-
Oneplus One kullandım, şimdi de xiaomi kullanıyorum. Bu samsung gibi telefonlara nasık o kadar para verilir anlamıyorum. Xiaomi her şeyi ile harika marka bence, 700-800 tl lik telefonu bile çok iyi. Xiaomi mi mix çıktı, o da çok şahane bişey :)
-
Bildiğiniz üzere Apple yakın zamanda kulaklık girişini kaldırdı. Kimileri bunun kötü bir şey olduğunu belirtirken kimileri iyi bir şey olduğunu düşündü. Ben de bunun iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Peki neden? Bazı muhtemel sebepleri sıraladım.

- Bildiğiniz üzere 2014 lerden bu zamana kadar "balanced headphone" lar artık yavaş yavaş mainstream olmaya başladı. Bunun faydası şu, bu sistemin olmadığı kulaklıklarda toprak ortaklığından dolayı sol ve sağ sinyaller birbirine karışıyordu (crossfeed). Bu sistemin o sorunu çözdüğünü düşünüyorum çünkü sol ve sağ için fotoğrafta görebildiğiniz gibi ayrı toprak (-) kutupları var. Fakat sorun şu ki mikrofon için bir ayrım daha gerekli ve 5 kutuplu 3.5mm jack ne duydum ne gördüm. Ama asıl sorun bu sistemin standartlaşması. Bu sistem normal sistemle geri dönük uyumlu değil bu yüzden ciddi sorunlara yol açacaktı. Büyük ihtimalle çinli üreticilerden çift kulaklık girişli telefonlar görecektik. Samsung ise birine karar vermek zorunda kalacaktı yine şimdi olduğu gibi ya "eskiyi destekleye ya yeniye sahip çık". Yine bir şey fark etmeyecekti ama bazı telefonlar bu uyumluluk kombinasyonlarını kullanarak reklam yapacak samsung üzerinde rekabet oluşturabilecekti.
- aptX. Bluetooth ile ne kadar iğrenç ses aktarıldığını bilirsiniz. Ama artık hifi cilerin bile tatmin olduğu aptX teknolojisi var. Bu nispeten yeni bir teknoloji ve qualcomm geliştirdiği için telefona implementasyonu çok kolay.
- DAC, amp , osilatör, kapasitörlerin kapladığı alan. Zaten telefonun anakartları çok küçük olduğu için sırf ses için bu kadar parça için ekstra yer ayrılması gerek. Dac bir şekilde olmazsa olmaz zaten qualcommlarda çipe entegre geliyor diye biliyorum ama diğer bileşenlerin kapladığı yer göz önünde bulundurulmuş olabilir.
- 3.5mm yuvası. Bu hem ciddi yer kaplıyor hem de su geçirmez cihazlar için bir engel oluşturabilir.
- Yeni nesil harici DAC ler ve DAP ler. Kibrit kutusu kadar büyüklükte bir aracı telefona bağlayarak yüksek kalitede müzik dinleyebilirsiniz fakat benim önerim dışarıda müzik dinlemeyi sevenler için dap olacaktır.
- Bileşenlerin sürücülere yakın olmasının avantajları.
Şu an fiyat performans olarak en iyi dap bence bu:

Bu cihazı 140 150 dolara bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu fiyata göre gerçekten dolar daha da artmadan alınması gereken bir alet bence.
Unutmayın görüntü teknolojisinin aksine ses te analog süreç çok önceden başlar ve kaliteyi korumak için kaliteli sistem kullanmak gerekir.
Fatih54 tarafından 15/Oca/17 01:19 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Evet tasarım bu olacağı kesinleşti gibi. Kılıf tasarımlarıda sızmaya başladı.

Bence samsung cift kamera ile gelir bunda tek kamera gostermis