Samsung Galaxy S9'un Tasarımı Sızdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Bende bu telefon marka model takibi bir yerden sonra koptu be abi ne ara s9 a geldiler :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

face id olmasa üstteki çıkıntıya da gerek yok fakat 2 nesil sonra apple da kaldıracak o çıkıntıyı bence.

Face id ne alaka hocam? Bu modelde de ön kamera var maksat görüntülü görüşmekse.

hocam bak bakalım burda kaç tane sensör var 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

flood.

PanxeR tarafından 29/Eki/17 20:21 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ben incelik taraftarıyım. Eğer 6.9 barajının altında olursa çıktığında alamasam da uygun bir zaman alırım ben de beğendim

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İnceliğe çok takılmayı manasız buluyorum. Sonuçta bu telefon ilk çıktığı yıl 4-5 bin liradan satılacak. O kadar para verilen bir cihazı kılıfsız kullanmak zengin değilseniz saçma olur.

Bu arada hep diyorum bir daha diyeyim. Teknolojiyi 1 sene geriden takip edin. Çıktığı gibi almayın. Hem fiyatı düşüyor hemde üretici firma uzun kullanımda ortaya çıkan sorunları görüp yeni çıkarttığı seride düzeltiyor. Şuan S7 alınacak zaman geçen gün tanıdığa Vatan'dan 1.950 liraya Samsung TR garantili cihaz aldık. Seneye bu zamanda Galaxy S8 alınacak zaman olacak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hep aynı temcit pilavı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İnceliğe çok takılmayı manasız buluyorum. Sonuçta bu telefon ilk çıktığı yıl 4-5 bin liradan satılacak. O kadar para verilen bir cihazı kılıfsız kullanmak zengin değilseniz saçma olur.

Bu arada hep diyorum bir daha diyeyim. Teknolojiyi 1 sene geriden takip edin. Çıktığı gibi almayın. Hem fiyatı düşüyor hemde üretici firma uzun kullanımda ortaya çıkan sorunları görüp yeni çıkarttığı seride düzeltiyor. Şuan S7 alınacak zaman geçen gün tanıdığa Vatan'dan 1.950 liraya Samsung TR garantili cihaz aldık. Seneye bu zamanda Galaxy S8 alınacak zaman olacak.

Hocam ben takıyorum ya. Cidden kalas gibi telefon oluyor elinde. 4-5 bin verecek param zaten yok :) Dediğin gibi geriden takip ediyorum veya f/p ürünler alıyorum. Onları da çıplak seviyorum. Gerçi bi telefonu yıllarca kullandığım için çok fazla telefonum olmadı ama hepsi de inceydi. Tabi 5800'ı saymazsak ama o da şıktı :)

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

face id olmasa üstteki çıkıntıya da gerek yok fakat 2 nesil sonra apple da kaldıracak o çıkıntıyı bence.

Face id ne alaka hocam? Bu modelde de ön kamera var maksat görüntülü görüşmekse.

hocam bak bakalım burda kaç tane sensör var 

Galaxy s9 da da face id olacak şu anda bilindiği kadarıyla ama iphone daki gibi çentik yok sızan görüntülerde.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Hocam ben takıyorum ya. Cidden kalas gibi telefon oluyor elinde. 4-5 bin verecek param zaten yok :) Dediğin gibi geriden takip ediyorum veya f/p ürünler alıyorum. Onları da çıplak seviyorum. Gerçi bi telefonu yıllarca kullandığım için çok fazla telefonum olmadı ama hepsi de inceydi. Tabi 5800'ı saymazsak ama o da şıktı :)

hocam incelik biraz da batarya ile de alakalı mesela

motorola moto z dünyanın en ince premium smart phone u olarak tanıtıldı ve güzel bir donanım ve incecikti fakat batarya da minik oldugundan ya akşam üstü şarj etmek gerekiyor

yada şarjlı moto mod arka kapak almak gerekiyordu şuan yine misal bende 5.000 mah lı Motorola Moto E Plus var telefon rakiplerine göre kalın ancak şarjım bitmiyor aman gps i kapatayım wifi yi kapatayım derdim yok. 

iphone 6 plus kullanırken de çok fazla batarya problemi yaşamamıştım ancak bu sefer de telefon büyüyor yine.

yani seçenek sana kalmış bir telefon çok inceyse de kaybettiği şeyler var ( düz kemera lensi sığmaması ve çıkıntılı olması gibi misal ) kalın sa da birşeyler var

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şuan en ince akıllı telefon 2014'te çıkan Oppo Vivo X5 Max. 2.250 mah bataryaya ve Amoled ekrana sahip. 

https://www.youtube.com/watch?v=u6q9-GgqjH4

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 3172 Toplam Mesaj: 24
güzel telefon ama note 7 her türlü patlatır