Samsung Galaxy SIII Almalı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

istanbulda kayıtlı olarak ta bulabiliyorsunuz 1300 e s3 ü.

Ayrıca bi arkadaş htc one x önermiş.

Ben o cihazıda s3 üde deneme imkanı buldum. Görüşüm budur:

-HTC One X harika bir cihaz. Tasarımıda güzel, dokunmatiğide güzel ekranı da. Hatta işlemcisi s3 ten bide daha güçlü. Trasım olarak ta oldukça iyi. Ekranın piksel kalitesi samsungtan daha ii. Ama aşırı bi fark yok. Çok berrak görüntüler... Hoparlör Beats Audio ve ses kalitesi iyi. Ama yüksek değil.

--- Kötü yanları : Kamerası arka tarafta bir çıkıntı oluşturmuş. Bence hoş değil. Birde android cihazlarda en önemli şey olan şarj olayına bir çözüm getirememişler. Tüm htc cihazlarda olduğu gibi bu cihazında şarjı az gidiyor. Çabuk tükeniyor.

Sırf şarjı az gidiyor diye htc one x tavsiye etmem. Arka kapak açılmıyor. Sim kart ı dışardan iphon benzeri ama arka kısımdan entegre ediyorsunuz. Ayrıca hafıza arttırmak mümkün değil.

Samsung s3 ile bunlara çözüm bulmuş...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Kimse bunu yazmamış :)

iphone lerde Artik Flash player destegi olmucak :)

bunuda göz önüne alarak karar ver.

suan s2 kullaniyorum herhan gibi bir film sitesinden film izleyebiliyorum..

Tabi s3 dede mümkündür bu .

iphone da zaten flash desteği en başından beri yok , asıl androidlerde artık flash player desteği olmayacak kalkıyor. Gerekte yok HTML5 e yer açılsın azcıkın.

Yüklü olarak gelmiyor fakat Xda'da çaresini bulmuşlar bile :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336

Toplam Hit: 2869 Toplam Mesaj: 23