folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Samsung Galaxy Wonder Hakkında

Samsung Galaxy Wonder Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

en büyük dezavantajı jb almıycak olması hocam bence biraz daha ekle güzel bi telefon al samsung dersen ace 2 sony dersen xperia sola veya u 
    teknosada htc evo 3d de indirim var onu da alabilirsin motorola atrix alabilirsin (motorola nın jb alıp almıycağını bilmiyorum) sonylere gelirsek onlar alıcak büyük ihtimal yani sola için geçerli bu u hakkında bilgim yok

jb ne hacım ya?

android 4.1 surumu jelly bean
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Bryce bunu yazdı

jailbreak

jailbreak değil hocam yanlış bilgilendirme yapmıyalım jelly bean demek android sürümü

jailbreak dediğin sanırım iphone un root u gibi şeye verilen ad 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

fiyatına göre en iyi telefon. ama 100-150-200 lira falan daha eklerim diyosan daha iyi telefonlar alabilirsin tabi. ben 600e aldım hala kullanıyorum.

tek eksisi hafızasının 2gb olması büyük oyun yükleyememe sorunu fakat bunu halletme yöntemin var. ufak bir işlem yapıp 8gb hafıza kartı alarak sorun kalmıyor. kasma vs. fazla uygulama çalıştırdığında oluyor ama gerek yok o kadar uygulama çalıştırmaya. :| normalde olmuyor tabi. açamadığım oyun olmadı şuana kadar. ekranı amoled ekran değil bu da diğer bi eksi özelliği.

gayet güzel kendisi kısaca. ama arttırabilirsen bütceni başka bişey al tabiki

Toplam Hit: 2135 Toplam Mesaj: 14