Samsung I5510 Galaxy Yorumlarınız
-
Merhabalar arkadaşlar. Samsung i5510 Galaxy almayı düşünüyorum. Daha önce kullanan varmıdır? Cihaz hakkında ne düşünüyordur? Android market açılabiliyor mu?
-
Onun yerine NOKIA C503 öneririm.
-
@Daniel-Koo Özellikler güzel, tasarım güzel fakat symbian devrinin çoktan geçtiğini ve bir android edinilmesi gerektiğini düşündüğümden dolayı telefon değiştiriyorum. yoksa mevcut bir Nokia N78'im var.
-
Bende galaxy fit var son derece memnunun. Market yok alternatif marketler kullanıyorum isimi görüyor. En kısa zamanda market yukletecegim. Dediğin cihazı bilmiyorum nasıldır. Ama mutlaka android cihaz al. Dediğin cihazı donanımsal olarak inceledim yazı yazması cok kolay. klavye harika. Yazılım olarak benim cihaz ile aynı özellikler taşıyor. Tavsiye ederim.
-
@balik_ merhabalar hocam, incelediğin için tesekkur ederim. Gercekten dediğin gibi yazı yazmak inanılmaz kolay. Market çok kolay açılıyormuş. Hiçbir falsosunu bulamadım daha cihazın. Boyle giderse alacağım :)
-
up
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Onun yerine NOKIA C503 öneririm.
-----------------------------Abi halen nokia filan oneren insanlar var bu forumda...
Kesinlikle dedigin cihazi al, Google Android 2.2 versiyon guncellemesiyle birlikte marketi turkiyeye acti :) Telefonuna son updateleri alirsan veya telefon updateli gelirse, marketin acik olucak zaten.
-
ekranı ve kameraı dışında güzel cihaz ben galaxy gio öneririm
-
pixel bunu yazdı:
ekranı ve kameraı dışında güzel cihaz ben galaxy gio öneririm
Ekranının - yönleri nedir acaba? -
çözünürlüğü düşük hocam ama normalde sıkıntı çıkarmaz divix falan izlemeyeceksen
-
al. android pişman etmez :)
Toplam Hit: 2080 Toplam Mesaj: 16