folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung İ8150 Galaxy W Android Güncelleyememe Sorunu

Samsung İ8150 Galaxy W Android Güncelleyememe Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Samsung i8150 Galaxy W telefonun androit sürüm 2,3,6 ve güncelleme almıyor artık...

Şöyule (http://www.sametgursoy.com/samsung-galaxy-w-gt-i8150-android-yukleme-rehberi/ )bişey buldum ama ne sorunlar yaşarım diye merak içindeyim... Garantisi bitti o konuda sıkıntım yok.

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Root yap bide üstüne rom göm hocam taş gibi kullanırsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Hocam bu dedikerini isim olarak biliyorum nerden başlayacağım Bilale anlatır gibi basit ve ilgili linklerini vererek paylaşırsan mutlu olacağım...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Öncelikle telefona root yapmalısın.O olay basit zaten internetten bulursun.

Birde rom atarken telefonun şarjı dolu olsun.Rom atma sırasında telefon kapanırsa, kablo vs çıkarsa göte gelirsin.

Buradan ekran görüntüleri ve özellikleri hoşuna giden romu seç ve indir : http://www.maxicep.com/forum/kategori/samsung-android-rom.716/ (Senin telefona uyumlu olanlardan indir, tutupta başka telefonun romunu atma brick yaparsın.)

Fakat yazılanları dikkatli oku bazı romlarda eksiklikler vs olabiliyor.

Sonra odin isimli program ile romu atacaksın Bilal oğlan.

http://www.youtube.com/watch?v=rutxluNQRXA

mkyb tarafından 13/Haz/14 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

root yaptıktan sonra, rom atmadan önce galaxsim unlock programı  ile  efs yedeğini al.

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

bu adres te  rom yülelmekle ilgili detaylı anlatım var geçen gün 4 tane i8150 rotladım 

http://www.sinanilyas.com/makale/55/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-rom-yukleme-cyanogenmod.php

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Ben de bir dönem bu telefonu kullanmıştım, internette nasıl root atıp rom yükleyeceğini bulabilirsin zaten arkadaşlar da paylaşmış. Android 4.04 bile yükleyebilirsin sıkıntı yapmadan çalıştırıyor.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam bende de ace 2 var 2.3.6 yerine şu anda kitkat kurdum cm11 romu kullanıyorum çok memnunum.. cihaz çok çok hızlandı :) cm11 romlara bak bence.. xda dan bulabilirsin en verimlisini..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    rom cakmadan once komple sistemin yedegini alabiliyor muyuz? aksilk durumujda eskisini yeniden kullanabilelim.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1189 Toplam Mesaj: 9