Samsung İ900 Omnia 16GB
-
Müridler ilkönce herkese merhaba ben bu telefonu almak istiyorum fakat sizlerede bi soruyum dedim Wm tabanlıya hiç girme direk android al dersenizde bu fiyatlar arasında ne olabilir görüşlerinizi bekliyorum
-
up ...
-
müridler neden yardım edilmiyor :S
-
samsung galaxy 5
-
dusunuyorsan e72 satıyorum bende daha 5 aylık garantısı var genpa garantılı cızıksın temız 2 ay kadar kullandım
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
dusunuyorsan e72 satıyorum bende daha 5 aylık garantısı var genpa garantılı cızıksın temız 2 ay kadar kullandım
-----------------------------teşekkür ederim hocam ama dokunmatik ekran arıyorum
-
hoca windows mobile telefon öldü artık hayat androidde sana tavsiyem HTC Desire HD
-
hacım alacaksan kapasitif dokunmatik al. diğerleri bildiğin basmatik. basmadıktan sonra algılamıyo.
-
peki müridler bu fiyatlar da kapasitif ekranlı güzel bi model söyleyebilirmisiniz??
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------peki müridler bu fiyatlar da kapasitif ekranlı güzel bi model söyleyebilirmisiniz??
iste galaxy 5 -
35waffen35 bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
peki müridler bu fiyatlar da kapasitif ekranlı güzel bi model söyleyebilirmisiniz??
iste galaxy 5
-----------------------------2 mp kamera var ama hocam 5 mp kamera nerde 2 nerdeee:D