Samsung I9500 Galaxy S IV Mü? & LG Nexus 4 Mü?
-
HTC One M7
HTC One M7
HTC One M7
HTC One M7
-
karahanx bunu yazdıLasTMohicaN bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
s4 zaten nexus gibi alabildiği kadar güncelleme alacaktır.
yanlışın var hocam. bknz SIII son versiyon:4.1.2 Nexus: 4.2.2
kaldı ki nexuslara safkan android yazılımı geldiği için en hızlı güncellemeyi onlar alır.
diğer telefonlara üretici firma güncellemeyi cihaza uyarladıktan sonra gelir ki bu da epey zaman alır.
ancak ekran konusunda sana katılıyorum, amoled varken gerisi yalan.
benim tavsiyem de sIV olur ama. çünkü telefonla biraz haşır neşir olduğun zaman zaten stock rom kullanmayacaksın.
zırt pırt güncelleme gelir root u kaçar. verileri yedekle, güncellemeyi yap, tekrar root et, tekrar yedekleri yükle cart curt...
avantaj dezavantaja dönüşüyor bu durumda. SIV al, oyunlar kasmasın, ekran geçişlerin hızlı olsun, grafiklerden zevk al, vs.
artı olarak bi de adı var telefonun (bilmiyorum önemli mi senin için). koskoca sIV. yanında iPhone çıkartmaya korkar işi bilen :P
hocam s4 4.2.2 ile geldi . ayrıca samsung googleın kendı telefonlarında sonra en hızlı guncelleme cıkartan firmadır bilirsin.
s4 için samsung sunu dusunmus zaten yaptıgımız telefonlarda donanım sıkntısı yok yılın en ıyı telefonu bızden gelıyor
bıraz yazılımın ustune duselım.ki bencede dogru olmus en azından full hd ekra oldugu ıcın adremno 320 nın hız asırtılmıs versıyonunun olması bı avantaj .
bence s4 almalısın fiyatı 1999 olacaktır muhtemelen ç
aynen hocam zaten üst paragrafta yazdığımı altta çürüttüm. Aldığımdan beri kaçıncı root edişim unuttum telefonumu. :D
Çok gerekli bişey değil x.x.1 den x.x.2 ye geçiş için güncelleme. Ve de hakkaten can sıkıcı oluyor bazen...
Galaxy Nexus II falan çıkarsa o zaman çarşı karışır tabi. sIV fln hikaye olur bana göre :)
-
hocam bu 2 cihaz için tabiki s4 derim. Baksana kıyaslamada bile ezici üstünlüğü var.
-
opusdei bunu yazdı
hocam bu 2 cihaz için tabiki s4 derim. Baksana kıyaslamada bile ezici üstünlüğü var.
Mustafa'm Samsung Sfour bu Nexus4 ü döver döver bayıltır amk onu bılıyorum da :)
Fiyata da baksana hemen hemen 1.000 TL ye ıkıncı el yada 1.200 TL ye sıfır a yakın garantılı cıhaz alınabılır (Nexus) ama bu amk Samsung Sfour u en az ikibinin altında (1999 TL) den cıkacak vicdansızca :D Aradakı fıyat farkına aradakı ozellıkler ıcın deger mı kı? -
T-Bag bunu yazdı
HTC One M7
HTC One M7
HTC One M7
HTC One M7
Bunu görmemıstım , One+ yı bılıyordum ama M7 de fenaymıs :)
http://www.youtube.com/watch?v=--L_zPrkT2U&feature=player_embedded#! -
Htc bu aptal sense arayuzunu birakmadikca bi bok olmaz htcden benim gozumde artik bitti htc.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Htc bu aptal sense arayuzunu birakmadikca bi bok olmaz htcden benim gozumde artik bitti htc.
Baktın mı aletın ozellıklerıne? :D
Ama dedıgın gıbı bu ıb*e aletle ugrasması da zor oluyor :D -
şimdi ben anlamadım dostum sense ye neden bok atıyosun, neyle karşılaştırıp kötü diyosun ben wildfire s kullanıyorum başka android kullanmadım bilmiyorum açıklar mısın madde madde
-
Tnrsk bunu yazdı
şimdi ben anlamadım dostum sense ye neden bok atıyosun, neyle karşılaştırıp kötü diyosun ben wildfire s kullanıyorum başka android kullanmadım bilmiyorum açıklar mısın madde madde
bok atıyorum çünkü hantal costumize edilemiyor bi ekranlar arası geçiş efekti bile yok kendi widgetleri çok aptal sanşlı kurabiye diye widget mi olur amk böyle boktan işte