Samsung İ9500 Galaxy S4 Turkcellden Alınma 1350 TL
-
Samsung i9500 Galaxy S4 Turkcell'den alındı alan kişi jelatinini açacaktır 1350 TL ankara fiyatı arkadaş sıkışmış acil satacak teli bozduracak
Not:alan kişi açacak jelatinini faturası garantisi bla bla mevcut.
-
aha aha dur alıyom gibi :) ne zaman alındığını felanda söylersen iyi olur hocam, garantisi vs kaç ay?
-
MaviGozluDev bunu yazdı
aha aha dur alıyom gibi :) ne zaman alındığını felanda söylersen iyi olur hocam, garantisi vs kaç ay?
yeni alındı hocam daha garanti 24 ay ankaradaysan direk yönlendirim
-
DevilKingtr bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
yeni alındı hocam daha garanti 24 ay ankaradaysan direk yönlendirim
valla arıyoduk zaten, yurtdışından getiren konu açan arkadaşlardanda alamıyoduk hemen lazım olduğundan iyi oldu bu.. mesaj atıyorum hemen
-
telefon satıldı mı acaba?
-
essan bunu yazdı
Akşam gidip alıcaz isallah kiz arkadasima elden teslim olarak. Ekstra bisey olurda almazsak ya da bize satmaktan vazgecerse urunin sahibi haber ederim burdan zaten
-
MaviGozluDev bunu yazdıessan bunu yazdı
Akşam gidip alıcaz isallah kiz arkadasima elden teslim olarak. Ekstra bisey olurda almazsak ya da bize satmaktan vazgecerse urunin sahibi haber ederim burdan zaten
Kendine aliyon sandim bende, maden filan mi buldun diyecektim :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıessan bunu yazdı
inşallah hayırlı olsun hocam fiyatıda uygun..
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıessan bunu yazdı
Kendine aliyon sandim bende, maden filan mi buldun diyecektim :D
Yok abi nereye aliyom kendime :) kredi kartimi odeyemiyorum bu ay :)
-
Hayirli olsun Dev uzun suredir ariyordun :)
-
Telefon geldi hocam :) bende evdeyim haberin olsun sende gidersin,istersen benide al fark etmez utanirim dersen :))