Samsung Mu Acer Mi Kararsızım Bakınız.
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------@bisses
2,2 ve 2,0 arasında ne kadar gözle görülür bi hız olabilir ki?
@gladiator
acer ekran kartı 256 ama 1 gb yükseltebilirsin ve ekran full HD veriyor
samsung 512mb veriyor istesende yükseltemezsin
-----------------------------Yanlışın var hocam. Acerin paylaşımlı(yanı ramdan destek alarak ) 1 gb'a kadar yukseltebılırsın.Samsungun 512mb paylasımsız istediğin kadar yukselt çıkartıp.
Bu işin içinde olmasam neysede hergun neredeyse 3 4 adet laptop satıyorum az cok ne nedır bılıyorum.
Acerin laptop piyasasında geçmişi daha iyi olabilir ama özellik olarak samsung kım ne derse desın.(Bu iki seçenek olduğu için smsung diyorum.)
He birde 2.0 ile 2.2 arasında fark yokmus ?
Hocam model yapılarına bak işlemcilerde oda çok önemlıdır. biri t5800 diğeri t6400 yanı yine samsung.
İşlemci modelden kastımı biraz googlede araştırısan görürsün.
-
yorumlar için teşekkür ederim arkadaslar favorim artık samsung anladım :p.
samsunq alcam inş .yalnız işlemci farkı felan dedyip kafama vurmayin artık :) sadece ekran kartında sorunum vardı onada acıklık geldi.
diger özelliklerde samsung'un önde oldugu bariz zaten.
laptop satan arkadasında deneyimlerini göz önüne alarak samsung alıcam Fll HD varsa samsung kaçinilmaz fll hd yoksada samsung alcam amq :D
tekrar tesekkürler.
-
o kadar parayı gözden çıkarmışsın. sana tavsiyem tabiiki üzerine cok az bi bakiye daha ekle. toshiba dell asus yada hp modellerinden birini tercih et. ikisine de hayır diyorum.zaten senin bu bahsettiğin standarttaki ürünler çeşitli elektromarketlerde kampanyalı olarak komik rakamlara satılmakta.bilinçli tüketici doğru zamanda doğru yerden alır ihtiyaçlarını. bu iki ürünle kısıtlama kendini.sen de takip et çeşitli kampanyaları eminim beni daha iyi anlayacaksın sevgili sitedaşım.
-
oyun oynamayı düşünüyorsan bu iki laptop işini görmez.Oynamıcam diyosan bunları alma.
Ben 8600gs le bile çok fazla detay açamıyorum ama düşük ayarlarda güzel grafikte akıcı oynayabiliyorum.GTA4 de oynanıyor biraz da olsa kasma var.
AMa dediğim gibi bu laptoplarla oyun oynayamazsın.
Hd film muhabbetine gelince benim laptop bile işlemciden FULL HD filmleri kaldıramıyor ama ekran kartının özelliği sayesinde film i ekran kartına işlettiriyorum ve takılmadan izleyebiliyorum.Samsung yada acer ın ekran kartlarınında bu desteği var ama yeterli olurmu bilemicem.
dediğim gibi oyun oynamayı düşünüyorsan hiçbirini alma.Oyun gerekmez diyosan yine bunlara para verme.Normal - İyi arası cihazlar bunlar.performans olarak yani. Oyun oynamadıktan sonra ara performans bi ürünü ne yapıcan.Office tarzı denilen normal performans bi laptop daha ucuza işini görücektir.
İlla oynucam diyosan benim laptopu vereyim :D
-
Ben burdaki acer modelini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Memnunum ben de çok araştırma yapmıştım ve bu fiyat aralığında en uygun bu geldi. Bence tek eksiği bluetooth. Samsung da dizüstünde yeni bi marka gibi duruyor ama özellikleri ve şekli şemali hoş.