Samsung New Pc Studio..
-
Link olan sitelerde çalışmıyor kendi sitesinde de hata veriyor hacılar varmı elinde olan...
-
o dediğin nedir hoca cep telefonu için pc yazılımı mı ?
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
o dediğin nedir hoca cep telefonu için pc yazılımı mı ?
-----------------------------evet hocam samsung pc studio var ama yeni telefonları desteklemiyor indirdim çalışmadı new pc studio varmıs onuda indiremedim..
-
telefon modelin nedir
Bilgisayarınızda
Kies Sürüm Notu Dosya Versiyon Sürüm Tarihi Boyut (MB) SAMSUNG Kies
(kies_win.exe)1.5.3.10103_102 19.Kas.2010 135 
Samsung Kies’i indirme ve yükleme. Yükleme sırasında dilinizi ve ülkenizi seçin.
Samsung Kies’i çalıştırın ve Samsung Apps widget’ı çift tıklayın.
Cep telefonunuzu bağlayın ve istediğiniz uygulamayı bulun.
Uygulama ayrıntılarına bakın. Yeni uygulamanızı satın almak için “Satın Al” düğmesini tıklayın. Daha önce girmediyseniz kredi kartı bilgilerinizi girin.
Telefonunuz bilgisayarınıza bağlıysa, uygulama otomatik olarak yüklenir. Telefonunuz bağlı değilse, uygulama “İndirdiklerim” alanına kaydedilir ve daha sonra yüklenebilir.
Bir uygulamayı yeniden indirmek için, “Sayfam” veya “İndirdiklerim” altındaki “Satın Alma Geçmişi”ne bakın.
Sistem gereksinimleriAçıklama OS Windows XP(service pack2), Windows Vista, Windows 7 CPU Intel® Pentium 1.8 GHz işlemci veya üstü (önerilen) Minimum bellek (RAM) boyutu 1.00 GB (önerilen) Boş sabit sürücü alanı En az 500 MB Ekran çözünürlüğü 1024 X 768 (600), 32 bit veya üstü Gerekli yazılım .Net Framework 3.5 SP1
Windows Media Player 10 veya üstü
ActiveSync(Windows XP), Device Center (Windows Vista)
DirectX 9.0C -
bu kadar yeni değil hocam :P
samsung f480 i benim ki..:)
-
aLcoLiq bunu yazdı:
bu kadar yeni değil hocam :P
samsung f480 i benim ki..:)
------------------------------

- Ürün Destek
- SAMSUNG PC Studio(16 Jun, 2008)
- SAMSUNG PC Studio USB Driver(16 Jun, 2008)
- ----------------------------
- .
- .
-
-
saolasın hocam ugrasıyosun 2. linkte olanları bende buldum ama bağlanması uzun sürüyor arkadanda zaman aşımı....
-
aLcoLiq bunu yazdı:
saolasın hocam ugrasıyosun 2. linkte olanları bende buldum ama bağlanması uzun sürüyor arkadanda zaman aşımı....
-----------------------------http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/200806/20080616115846062_Samsung_PC_Studio_322_HE2.exe
http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/200806/20080616115846062_Samsung_USB_Driver_Installer.exe
-
bnde var upload ediorum ama 2 saatte ancak :D net yavaş
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/200806/20080616115846062_Samsung_PC_Studio_322_HE2.exe
-----------------------------hocam saolasın bunları yükledim ama görmüyor...
-
archair23 bunu yazdı:
bnde var upload ediorum ama 2 saatte ancak :D net yavaş
-----------------------------tamam hacı zaten pc basındayız yüklenince link atar konuyu up larsın görürüm :)