Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Samsung Not 5 IMEI Atmam Lazım | Nasıl?
Samsung Not 5 IMEI Atmam Lazım | Nasıl?
-
Merhaba müridler elimde not 5 var alt modeli N920T. Google da adam gibi bir şey bulamadım. Varmı kaynak önerebileceğiniz bir yer ? Nasıl yaparık.
-
Ev ortamında sen yapamazsın hocam telefoncuya vermek gerek.
-
mkyb bunu yazdı
Not5 in ne özelliği var ki hocam. Xiaomi, general mobile vs rahatlıkla atmıştık daha önceden. Note5 için harbiden bir adam gibi onu da yok kaynak da yok. Niye ki
-
mkyb bunu yazdı
Benim bildiğim atılmıyor hocam.
-
ilteris bunu yazdımkyb bunu yazdı
Not5 in ne özelliği var ki hocam. Xiaomi, general mobile vs rahatlıkla atmıştık daha önceden. Note5 için harbiden bir adam gibi onu da yok kaynak da yok. Niye ki
Hocam kimi cihazlarda (dediğin gibi çin telefonları ve çoğu mtk işlemci) usb ile bağlayıp kendin atabiliyorsun ancak diğer çoğu cihazda bunu kendin yapamıyorsun farklı yazılımlar kullanman lazım (box denilen cihazlar var) sen yazılıma sahip olsan bile atamazsın çünkü kredi alman lazım bunları kullanmak için. En bilineni octobus box arayıp bakabilirsin. Bunun gibi cihaza göre veya modele göre farklı boxlar var. Telefoncularda bu şekilde yapabiliyor. Farklı yöntemleri vardır belki ancak varsa da çoğu kişi paylaşmaz çünkü para kazanıyorlar. Mesela benim g3 için yazdığım dökümana bakabilirsin normalde 50 tl e satılıyordu o yöntem. Neyse öyleyken böyle kolay gelsin sana.
-
heza bunu yazdıilteris bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam kimi cihazlarda (dediğin gibi çin telefonları ve çoğu mtk işlemci) usb ile bağlayıp kendin atabiliyorsun ancak diğer çoğu cihazda bunu kendin yapamıyorsun farklı yazılımlar kullanman lazım (box denilen cihazlar var) sen yazılıma sahip olsan bile atamazsın çünkü kredi alman lazım bunları kullanmak için. En bilineni octobus box arayıp bakabilirsin. Bunun gibi cihaza göre veya modele göre farklı boxlar var. Telefoncularda bu şekilde yapabiliyor. Farklı yöntemleri vardır belki ancak varsa da çoğu kişi paylaşmaz çünkü para kazanıyorlar. Mesela benim g3 için yazdığım dökümana bakabilirsin normalde 50 tl e satılıyordu o yöntem. Neyse öyleyken böyle kolay gelsin sana.
anladım hocam. Mecbur gidecek :D
-
Bu işlerin ustası @kady müridi konuya çağıralım en iyisi.
-
mkyb bunu yazdı
duzeltme
modeli yanlıs okuyup yanlış cevap yazıyordum
telefoncu arkadasın varsa z3x yada octo olan arkadas varmı bak manuel yapaman
-
kady bunu yazdımkyb bunu yazdı
duzeltme
Bilgi için sağol hocam :) telefoncuyu geç reelde hşç arkadaşım yok hocam no problem parasıyla yapılır çok çok 50 liradır.
-
kady bunu yazdımkyb bunu yazdı
duzeltme
Bu boxlarin manfigi nedir peki hocalar onu da anlatin
-
sunyy2003 bunu yazdıkady bunu yazdımkyb bunu yazdı
duzeltme
Bu boxlarin manfigi nedir peki hocalar onu da anlatin
Çok emin olmamakla beraber, bu. "Flash"lama işlemi için, sıradışı ölçülü ama yüksek akım verebilen bir yapısı olmalı, bu BOX`ların.
KonuDışı,
Ben bu, İnce MUHARREM`e Oy veririm
Bu İnsanEvladı birşey yapamaz ise, YaratıcıYıkım gelsin, ve gelmeli de.
RitmFarbRacourci tarafından 04/May/18 11:02 tarihinde düzenlenmiştir