Samsung Note 3 32Gb Nokta Hatasız (1 Yıl Garanti - Spiegen Kılıf - Yedek Orj Batarya)
-
Liquid bunu yazdı
telefon samsung TR garantili mi hocam nereden alınma telefon?
Kenarları soyulmamış note 3 zor bulursunuz arkadaş iyi bakmış. Fiyat ise anormal değil.
Batarya süresine takılmayın hocalar, xiperia zr dediğin telefonun harcağıdı güç ile note 3 ün ki bir değil. Kıyaslaman yanlış olur. Telefonu alıp bir gün kullanıp denemeden aylayamazsın. Aynı cihazlar değil.
15 aylık cihaz bu bir sene değil garantisi bu arada 9 ay garantisi var.
Telefon tr garantili, aveadan alınma cihaz. Çizik vurdu kırdı gerçekten yok, iphone 3gs var eski telefonum onda bile hala kırık çizik hasar bulamazsınız o derece (kronik şarj girişi çatlağını saymıyorum)
Batarya gerçekten iyi gidiyor. Yani ekran süresi baz alınmış felan çok anlamam ama yani gerçekten günü çıkarıp şartları zorluyor telefon.
Telefon mayısta alındı, fatura tarihini net şekilde yazdım o yüzden. Düz mantık 1 yıl dedim ağustosa gelmişiz vallahi de ben temmuz sanıyordum :D
-
Hocam ekran açık süresi telefon sahibinin kullandığı toplam zaman olduğu için ben öyle değerlendiriyorum telefonları. Fiyat çok iyi o yüzden hedefim olan mi5 telefonun alternatifi olarak gördüm. Lâkin nasip değilmiş.
-
up olsun da belki ilgilenen olur
-
son kez yukarı taşıyayım
-
Hocam bu 4g li olan model mi iki tane modeli vardı islemcileri falan farklı çünkü
-
Ziraatci bunu yazdı
Hocam bu 4g li olan model mi iki tane modeli vardı islemcileri falan farklı çünkü
onu bilemiyorum, 2. ekran görüntüsünde cihazın tam modeli yazıyor.
-
KotomineKirei bunu yazdıZiraatci bunu yazdı
onu bilemiyorum, 2. ekran görüntüsünde cihazın tam modeli yazıyor.
Bunda 3g var 4g yok hocam. Türkiye'ye gelmemişti 4g li modeli (n9005q) bu exynoss, 4g li olan snapdragoon işlemci
-
Hocam biraz daha bisey yap 25 inde alayim
-
Ziraatci bunu yazdı
düşündüğünüz rakam nedir ?
@h2so4 sağol hocam bilgilendirme için.
-
KotomineKirei bunu yazdıZiraatci bunu yazdı
düşündüğünüz rakam nedir ?
@h2so4 sağol hocam bilgilendirme için.