Samsung Omıapro Sıfır Satılık
-
Arkadaşlar Telefonu bugün Türkcell anabayiden 750 TL ye aldım Fakat telefonu kullanamıyorum çok zor o yüzden satıcam alıcı olanlar pm den ulaşabilir Fiyat 720 tl Telefonun Faturası felan herşeyi var Ayrıca ROUTE66 navigasyon yazılım paketi hediyeli telefon çok hoş ama bir türlü kullanmayı beceremedim acayip zor benim için. Not: lütfen sadece alıcı arkadaşlar pm atsın 20-10-20090 1:20:13
http://img34.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img34/7229/1255990514zg3.smil

Kutu İçeriği
Özellikler :
3G
Wi-fi Kablosuz Bağlantı
3,2 Mpixel kamera,
Push mail
65K Renkli TFT Ekran
Windows Mobile 6.1 İşletim Sistemi
RDS yazılı FM Radyo
Müzik Çalar ve MP3 melodi desteği
Artırılabilir Hafıza
Dört Bant (850/900/1800/1900 Mhz)
UMTS (900/1900/2100Mhz)
Navigasyon ,EDGE,GPRS
USB 2.0, Bluetooth 2.0 , Java MIDP 2.0
MSN Messenger
Genel Özellikler
Boyut (mm) 111,8 x 59,6 x 12.6
Ağırlık (gr) 110
Batarya Türü Li-Ion 1480 mAh
Konuşma Süresi (Max) 600 dk
Bekleme Süresi (Max) 590 saat
Bağlantı Özellikleri
Şebeke 850 / 900 / 1800 / 1900
3G / UMTS
EDGE
GPRS Class 10
WAP Ver. 2.0
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth
Kızılötesi
Bas-Konuş
E-Mail Desteği
Dahili Modem
PC-Senkronizasyon
Ekran Özellikleri
Çözünürlük 320 x 240 Pixel
Renk Çözünürlüğü 65K Amoled
Kamera Özellikleri
Kamera
Kamera Çözünürlüğü 3,2 Mpixel (2048 x 1536)
Zoom 3x
Video Kayıt
Sesli Video Kayıt
Video Oynatma
Hafıza Özellikleri
Hafıza 100Mb, 256Mb RAM, 256Mb ROM
Rehber Hafızası Dahili Hafıza
Arttırılabilir Hafıza
Eğlence
FM Radyo
MP3 Player
Melodi Polifonik + MP3
Melodi Programlama
Oyun Var + Yüklenebilir
Diğer Özellikler
Java Desteği Var
Ajanda
Alarm
Titreşim
Hesap Makinesi
Değiş-Tokuş Kapak
Eller Serbest
Ses Kayıt
Sesle Arama
Kronometre
İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional, upgradeable to Windows Mobile 6.5
Paket İçeriği Seyahat Şarjı, Batarya, Kulaklık, Kullanma Kılavuzu, USB Data Kablosu
-
Hoca telefonu bozdurmak için almış olmayasın ? n97 vs. alırlar genelde 2400tl, 1600 tl lere taksitle.. para vermeden.. sonra spotçulara kutusunu açmadan 1000tl keş paraya satarlar?
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca telefonu bozdurmak için almış olmayasın ? n97 vs. alırlar genelde 2400tl, 1600 tl lere taksitle.. para vermeden.. sonra spotçulara kutusunu açmadan 1000tl keş paraya satarlar?
-----------------------------altın al daha iyi o zaman
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------öyle ama bu telefonu alırken hiç para vermiyosun farkı bu ;)
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------öyle ama bu telefonu alırken hiç para vermiyosun farkı bu ;)
-----------------------------altınıda alabiliyorsn kredi kartıyla :)
-
fivestar bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------altınıda alabiliyorsn kredi kartıyla :)
-----------------------------hocam uzatmaya gerek yok. ben arkadaşın gerçek satış niyetini öğrenmek için yazdım. kredi kartını herkese vermiyorlar, ama adına adsl faturası olan adama bu cihazları veriyorlar ona bakarsan ;)
-
Buna benzer wm 6.0 telefonum var ama kullanmada hic zorluk cekmedim.. Hayirli satislar..
-
telefoncunun verdigi fiyatın 50 lir fazlasını9 veririm
-
buda güzel ama Trident bu Telefonun aynısını yapmış : ) Trident W-T9
-
o kadara hayatta satamazsın spotcularda çok daha ucuz
-
yaw arakdaşlar sadece alacak olanlar yorum yapsın dedik neden bukadar anlayışsızsınız anlamıyorum benmi yanlış yazıyorum yok orada bukadar yok burada şukadar gittik sorduk 1250 tl 1050 fiyat çektiler ayrıca telefonu paraya çevirmek için almadım kullanmayacagım için satmak istiyorum satıp başka bir model alacagım