Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Samsung Pay Yakında Geliyor
Samsung Pay Yakında Geliyor
-
Benim telefonun arkasına temassız kredi kartını koyunca dıt dıt ötüp duruyor tanıyor mu napıyorsa :)
Telefon S6.
-
esnaf için fark etmez.
esnaf fişe bakar
NFC destekli kredi kartını posa dokunduruyorum onaylandı diye fiş çıkıyor direk.
tek eksik bir çok yerde pos cihazları hala eski.
-
DaSpOnGe bunu yazdı
ulan esnaf ne anlar okut ödemeden kabul etmez realistik bakınca durum böyle
yanlış bakış açısı.
bu programlar 7 yaşındaki çocuğun kullanabileceği şekilde yapılıyor farkına varın.
hödük dediğiniz taksicilerin hepsi bitaksi takılıyor şimdi.
-
Hocam bu olay nfc destegi olan her telefonla yapilabiliyor benim kici kirik note 2 ile metro jetonu almadan geciyorum :) bi bankayla calismaniz yeter akbankinda bildigim kadariyla boyle bi ozelligi var.
-
işbankası maximum uygulaması ve s7edge ile çoktan beri para taşımıyorum
-
2017 4. çeyrekte Türkiye'de faaliyete başlıyoruz demişler. Muhtemelen bankalar ile anlaşma sağlayacaklar bu süreçte.
-
bu nfc olayı biraz tehlikeli, cebinizdeki telefondan bile paranızı çekebilirler, dikkatli olmak lazım.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
bu nfc olayı biraz tehlikeli, cebinizdeki telefondan bile paranızı çekebilirler, dikkatli olmak lazım.
İşin teknik kısmına çok vakıf değilim, zaten aramızda bu işin erbabı müridler var onlar gerekli açıklamayı yapar ancak mesala Garanti Bonus Kartta temassız ödeme özelliği maksimum 50 liraya tanımlı. 50 liradan fazla çekmeye izin vermiyor.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam ödeme yaparken parmak izi okuyucu felan kullanman gerekiyor. Benimkinde en azından öyle maksimum kartın uygulaması ile kart ekleniyor. (NOTE 5) Yani bi ara elinde temassız pos ile otobüste minibüste milletin kredi kartından para çekmeleri gibi bi olayı olmaz diye düşünüyorum.
-
Valla üzerinde Wifi işareti olan Kartları cebinde ki cüzdanın içinden bile pos cihazını yaklaştırarak bile çekiyorlar. Dükkanda arkadaş a denedim çat diye çekti. Yaklaştım arkadaşa arkadan arka cebinde ki cüzdanda ki kartı okuttum çektim çok gerekli şeyler ama dikkat etmek lazım