Samsung S2 Ünlem İşareti
-
Merhaba arkadaşlar,
Samsung s2 telefonumu root layip room atayım dedim, telefon elimde kaldı sanırım..
Odin ile Root dosyasını yükledim..
Sonrada hafıza kartına gerekli room u attım..
Açma kapama ses yukseltme tuşu ile dosyayı secmek istediğim zaman, dosya görmüyor sadece sdcard/uptade.zip görüyor.
ben nerede yanlış yaptım?
Telefon ünlem işaretinde bekliyor.
edit :
hatalar..
<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9100XWLQ3_I9100OXELPC_I9100XXLQ6_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) -
Baştan dene yaptıklarını pit dosyasının doğru olup olmadığını kontrol et düzelmezse bric olmuş olabilir telefon
-
blood_rhyme bunu yazdı
Baştan dene yaptıklarını pit dosyasının doğru olup olmadığını kontrol et düzelmezse bric olmuş olabilir telefon
Dediğini nasıl yapacağım ?
-
kullandığın root dosyası uygunmuydu eminmisin
-
blood_rhyme bunu yazdı
kullandığın root dosyası uygunmuydu eminmisin
Bu konuda emin değilim işte.
Farzedelimki yanlış root dosyası kullandım, nasıl bir yol izlemem lazım..
-
Eger yanlis root dosyasi ile yaptiysan dogru olan bi tane bul ayni islemleri onunla bir dene.
mesela siyah kernel var. s2 icin uygun olani bul bir dene bakalim. bende de oldu bir ara boyle bisiler sanirim. uygun olmayan kernelden dolayi olmustu sanirim. -
cuneyd bunu yazdıEger yanlis root dosyasi ile yaptiysan dogru olan bi tane bul ayni islemleri onunla bir dene.
mesela siyah kernel var. s2 icin uygun olani bul bir dene bakalim. bende de oldu bir ara boyle bisiler sanirim. uygun olmayan kernelden dolayi olmustu sanirim.birton root indirdim, şimdide odindeki kutu yeşil halde duruyor.
sarı olmuyor.
-
HoLyCat bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Eger yanlis root dosyasi ile yaptiysan dogru olan bi tane bul ayni islemleri onunla bir dene.
mesela siyah kernel var. s2 icin uygun olani bul bir dene bakalim. bende de oldu bir ara boyle bisiler sanirim. uygun olmayan kernelden dolayi olmustu sanirim.
birton root indirdim, şimdide odindeki kutu yeşil halde duruyor.
sarı olmuyor.
Bir ton indirdin de uyumlu olup olmamasi önemli hacim.. bende ilk basta tlfn elimde kaldi aha bozuldu dedim (buraya konu olarak actim hatta) ama en son siyah kernel ile denedim duzeldi. o yüzden onunla denemeye calis demistim. -
sımdı telefonu recovery modda ac wipe dalvik cache ve wipe data/factory reset ıslemlerını yap sonra acmayı dene
-
Bosluk bunu yazdı
sımdı telefonu recovery modda ac wipe dalvik cache ve wipe data/factory reset ıslemlerını yap sonra acmayı dene
Yok hocam aynı açılmıyor.
-
Bosluk bunu yazdı
Dedigi gibi wipe yap tekrar dene acmayi duzelmesi lazim.