Samsung S4 Reset Problemi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Şubat/2011
    Erkek

    Selam arkadaşlar aramızda s4 kullanan arkadaşlar var ise belki başına gelmiştir. Yaklaşık 30 dakikadır bu sorunu araştırıyorum ve herhangi bir çözüm bulamadım ama android işletim sistemli telefonların hepsinde yaşanmış bir sorun sanırım.

     

    Telefonda herhangi bir sıkıntı yoktu bugün doğum günüm ailemle birlikte doğum günümü kutladım fotoğraflar falan çekildik daha sonra teyzemleri bırakmak için arabaya bindim arabada da düzgün bir şekilde çalışıyordu, daha sonra eve doğru dönerken bir baktım telefon sürekli açılıp kapanıyor. İlk başta aldırış etmedim bataryayı çıkartıp takarım düzelir dedim, fakat eve gelince iş o şekilde olmadı.

     

    Telefon şuan sürekli kendini resetliyor işin ilginç tarafı normalde bataryayı çıkartıp taktığımda telefonun tuşuna basmadan kendini açmaması gerekir ama bu bataryayı taktığım anda açılmaya çalışıyor logo ekranı geliyor ve 2 saniye sonra tekrardan kapanıyor ve 3 4 saniye sonra tekrardan logo ekranı geliyor.

     

    Gece dışarı çıkıcam ve telefonum olmadığı için hiç bir arkadaşımla irtibata geçemiyorum. Telefonun sim kart girişi kırık olduğundan diğer eski kullandığım telefona hattıda takamıyorum şuan çok kötü bir haldeyim. Bu sorun hakkında ne yapmam gerekir bu gece bu telefonu çalıştırmam lazım. Hadi ailem bulalım şuna bir çözüm :)

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2004
    Erkek

    fabrika ayarlarına dönmeyi denedinmi?

     

    bendede asus tablette alır almaz benzer sıkıntı olmuştu. tableti kapatıyodum. kendi kendine açılıyordu. garantiye gitti anakart değişti geldi.

    umarım benzer sorun yaşamazsın.


    ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Şubat/2011
    Erkek

    Telefona herhangi bir müdahale edemiyorum şuan. Bataryayı çıkartıp takıyorum direk açılış logosu geliyor ve 3 4 saniye sonra kapanıyor. Volume up + home + power tuşuna aynı anda basıyorum hiç bir şey fark etmiyor yine aynı şekilde reset atmaya devam ediyor.

     

    Durduk yere oldu anlamadım gitti ne güzel saate baktım tuş kilidini kapadım sonra bir baktım bu şekilde.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    telefon aç kapa tuşu tutukluk yapmış olmasın ??

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Şubat/2011
    Erkek

    Bu saatte samsung'un teknik servisinide aradım iyi bir hizmet yani bu saatte aradığında biriyle görüşmek. Pek bir şey bilmiyorlar direk samsung servislerine yollayın diyorlar ama olsun işte biriyle görüşmek bile bazen ilgilendikleri anlamına gelebiliyor :D

     

    Bir kaç form sitesinde daha araştırmaya devam ettim huyum kurusun mesleğim gereği sürekli araştırmadayım hele bir şeyi takınca bıramıyorum :) Telefonun power düğmesinde bir sıkıntı varmış gibi görünüyordu ve okuduğum bir kaç form sitesinde tuşu temizlemem gerektiği yazıyordu.

    Bende tavsiyelere uyarak telefonun power düğmesini temizlemeye çalıştım zaten ip ince bir boşluk var nasıl temizleyeceksem işte yalandan yere iğne ile gezdirdim.

    Üzerine fön makinesi ile arada kurutarak içini temizlemek iyi geliyor diye bir yazı okudum onuda denedim.

    Açıkcası bu işlemleri denedikten sonra telefonda herhangi bir değişiklik olmadı yine aynı şekilde devam etti. Başka bir yerde ise bataryayı 30, 40 dakika kadar telefondan çıkartıp tekrar denediklerinde düzeldiğini okudum. Birde bu yöntemi denedim açıkcası aceleci biri olduğumdan sanırım ben 20 dakika falan tuttum. Telefonun bataryasını taktığımda telefon direk çalışmadı. Bende düzeldiğini düşündüm çünkü bataryayı taktığım anda direk resete başlıyordu. Power düğmesine bastım ve çalışmadı sonra bir daha reset attı ve çalıştı. Daha sonra direk güncellemelere baktım ve android sürümünün güncellemesi vardı onu kurmaya başladım.

     

    Sorun şu şekilde çözüldü: 25 30 dakika kadar bataryayı telefondan çıkartarak bekledim ve daha sonra telefonu tekrardan çalıştırdım ve düzeldi. Bana çok mantıklı bir çözüm gibi gözükmüyor ama bu işlemi yaptıktan sonra telefon düzeldi. Sizinde başınıza böyle bir şey gelirse bu mantıksız ama işe yarayan yöntemi denemenizi tavsiye ediyorum. İlgilenen ve konuyu görüp içeri giren sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    hadi bakam kurtardın :)

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2008
    Erkek

    karamsar olmak istemiyorum ama sanki bu yeni sorunların başlangıcı gibi geldi bana. ?

    Umarım bir şey olmaz.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek

    Hocam bu sorunu tekrar yasayacaksin.

    Sikinti bataryada..

    Telefonu servise ver bataryayi degistirsinler.


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Şubat/2009
    Erkek

    şu açma kapama tuşu olan sağdaki tuş var ya o basılı mı kaldı acaba hacım öyle bi anlatmışsın ki o geldi direk aklıma :D 


    Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 1585 Toplam Mesaj: 9