Samsung S4 Türkçe Dili Yok Nasıl Yüklerim
-
Eşimin Emektar s4 ü dün android ölmüş bende format attım samsung resmi ithali olmadığından direkt menüler rusça geldi neyse türkçe yoktu ingilizce ile kurulum yaptım ama
bir türlü türkçeyi yükleyemedim rootlu larda yüklenebiliyor rootsuz nasıl yüklerim ?
-
Rootsuzda yüklersin @DJ_Alper
once morelocale2 yi yükle senden root yetkisi istiyorum dediğine bakma
Sonra geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aç
telefonu bilgisayara bağla
Minimal Adb Fastboot yükle bilgisyara masa üstüne gelen kısayola tıkla karşına command ekranı gelecek
adb shell yaz enterla
pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION bu kodu yapıştır enterla
sonra programa gir türkçe çıkmazsa eğer ekleme seçeneği var birisine tr diğerine TR yazarak cihazı türkçe yapabilirsin
falcon tarafından 28/Eki/16 11:37 tarihinde düzenlenmiştir -
falcon bunu yazdı
Minimal Adb Fastboot yükle bilgisyara masa üstüne gelen kısayola tıkla karşına command ekranı gelecek
adb shell yaz enterla
pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION bu kodu yapıştır enterla
sonra programa gir türkçe çıkmazsa eğer ekleme seçeneği var birisine tr diğerine TR yazarak cihazı türkçe yapabilirsin
akşam deneyim çok saollsun hocam
-
elime çakma s4 geçti room yüklesem olur mu ?
-
Hocam model nosunu yazarmisin. Sana orjinal s4 rom dosyasini atayim
-
ayhun bunu yazdı
ben mi hocam
-
PEAK bunu yazdıayhun bunu yazdı
ben mi hocam
Malesef hocam o konuda pek bilgili degilim yanlis yonlendirip cihazina zarar vermeyelim
-
ayhun bunu yazdıPEAK bunu yazdıayhun bunu yazdı
ben mi hocam
Malesef hocam o konuda pek bilgili degilim yanlis yonlendirip cihazina zarar vermeyelim
bende öyle hocam artıkın bakcez müriddaşlardan yardım gelmezse youtube den yardım alıcaz atcaz denicez zarar gelirse de gelsin ya :
-
DJ_Alper bunu yazdıfalcon bunu yazdı
adb shell yaz enterla
akşam deneyim çok saollsun hocam
ilk komutta error: device not found hatası veriyo
-
en temizi Türkiye rom u kurmak. Dosyalar ve dökümanlar yesilcin.com da var bu dökümanlar ve dosyalar XDA da bile yok hatta :D
-
@DJ_Alper
Adb shell yüklemesinde problem olabilir yada usb hata ayıklamayı açtınmı