SAMSUNG S5233 STAR WI-FI Cep Telefonu
-
Hocalar bu telefonu almak üzereyim siparişi vermeden bi tahribat ailesine danışayım dedim ..
Sizce Nasıl 360 lira bayılmaya değer mi ?
EDİT : Hocalar bide bu siteye baktım fiyat ne bu kadar düşük ?
-
Tel güzelde bazen wifi da sorun yasıo hepsinde deil zatenn google amcaya sordunmu nasıl halletceğini sölüyor. Vatan veya teknosada alcağına git hepsiburadadan al 20 kağıt cebinde kalsın hocam
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5233w-star-wi-fi-beyaz/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5233w&categoryId=16001
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
Tel güzelde bazen wifi da sorun yasıo hepsinde deil zatenn google amcaya sordunmu nasıl halletceğini sölüyor. Vatan veya teknosada alcağına git hepsiburadadan al 20 kağıt cebinde kalsın hocam
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5233w-star-wi-fi-beyaz/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5233w&categoryId=16001
-----------------------------zamanıdna böyle sitelerden aldım sorun yaşadım.çok açık geldi falan sorun yani
giderim 20 lira daha kıyarım teknosa'dan tertemiz alırım
haklı değil miyim hocam ?
-
hocam bende suan bu telefonu kullanıyorum wifide bir problem yok yeterki kablosuz bul :) bende adanadan direk dükkandan aldım 325 e 2 yıl garantiyle hocam..
-
samsung monte ve nokia c5-03 ede bakmanı öneririm
-
aLcoLiq bunu yazdı:
hocam bende suan bu telefonu kullanıyorum wifide bir problem yok yeterki kablosuz bul :) bende adanadan direk dükkandan aldım 325 e 2 yıl garantiyle hocam..
-----------------------------ne zaman aldın hocam
fiyatı uygun mu 359 TL ?
-
hocam o alet fiyat-özellik bakımından en uygun alınabilecek sıfır telefon. arkadaşta var gayet güzel telefon.
editbidüt:
Saybirs bunu yazdı:
EDİT : Hocalar bide bu siteye baktım fiyat ne bu kadar düşük ?
hocam onun wirelessı yok. bu modelin iki türlüsü var S5233 ve S5233W -
İyi fiyat, güzel ürün. Aynen senin yaptığın gibi yaptım bende bi süre önce hepsiburada'dan almıştım hala daha kullanırım hocam.
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------ne zaman aldın hocam
fiyatı uygun mu 359 TL ?
ben alalı da 1 ay olmadı hacı.. -
Bende 1 ay önce aldım gayet güzel, kullanışlı, wifide hiçbir sorun yaşamadım,nokia gibi kasmıyo menüler arasında dolaşırken hızlı olması tatmin edici.Nakit 320 lirayada ben aldım...
-
hocalar imkanınız varsa telefon menüsünün resimlerini atabilirmisiniz ?