folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung S8000jet Kullananlar Ve Başka Telefon Tavsiyesi Olan??

Samsung S8000jet Kullananlar Ve Başka Telefon Tavsiyesi Olan??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

Samsung S5620 Monte   250 lira spott garantisi yok ama sıfır çin malı değil güney kora malı yani çakması değil sadece kaçak isteyen olursa içinde herşeyi var kulakluk şarj aleti deri kılıf tutma ipi . usb şaRJ aleti herşey var 250 lira 

kral telefon sade ve güzel wifi wireles 3g hepside var yani 

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

ah bi ıphone düşürebilsek kaçak maçak :((((

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Alma derim işletim sistemi yüzünden.aslında telefon güzel ama android olmalıydı.hızı iyi amoled ekranı var canlı renkler.Kamerası iyi 3g,wifi exchange active sync sayesinde maillerin anında cebinde.almak istersen satabilirim ben android almayı düşünüyorum.Onun haricinde herşeyi güzel.Navigasyon beleş 11 ay daha garantisi var.zamanında 900 lira verilip alınmış bir tel 1 sene önce :) orjinal 350ye bırakırım.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
Toplam Hit: 2471 Toplam Mesaj: 14