Samsung SGH-M620 Mi ? Yoksa LG KG-290 Mı ? ( Önerileriniz )
-
Hacılar başlıktanda belli oluyor .. yeni cep telefonu alacağım .. bu iki markanın bu modelleri arasında tereddütte kaldım .. kullananınız veya bilgisi olan bir arkadaş yardım olursa sevinirim . .
Ürünlerin özelliklerini vereyim .. sizlerdebir bakın ..
Lg : 155 YTL
Samsung : 190 YTL
Fiyatlar geliş fiyatı bu fiyatlardan temin edicem . .
LG - KG-290
Ürün Özellikleri
Özellikler:
Boyutlar 92 x 46 x 17.7 mm Ağırlık 99 gr Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda Var Alarm Var Titreşim Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Var Sesli Arama Yok Kronometre Yok Bas Konuş Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Kayan Kapaklı Güç Özellikleri
Bekleme Süresi Maks 200 saat Konuşma Süresi maks 2 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 820 mAh Bağlantı Özellikleri
Bluetooth Var Wi-Fi. Yok Dahili Modem Var GPRS Class 10 GPRS Var GPS Yok EDGE Yok 3G Yok Bağlantı Özellikleri
Push E-mail Yok E-mail Desteği Yok WAP Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok PC Senkronizasyonu Var Kamera Özellikleri
Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapixel Kamera Zoom Yok Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Yok Eğlence
MP3 Çalma Var Radyo Var MMS Var Melodi Programlama Yok Oyun var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 5 Mb Telefon Rehberi Hafızası 1000 Arttırılabilir Hafıza Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri
Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 128 x 160 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer
Paket İçeriği Batarya, Şarj Cihazı, Stereo Kulaklık, Kullanım Klavuzu, 2 yıl garantilidir. SAMSUNG SGH-M620

Ürün Özellikleri
Özellikler:
Ağırlık 87 Gr Genişlik 46.9 mm Yükseklik 98 mmKalınlık 16.9 mm Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim VarHandsfree VarBluetooth Var Sesle arama Var Ses kaydı Var Pil TipiLi-Ion Bekleme süresi 250 saat Konuşma süresi5 saat RenklerGümüş, Siyah Uçuş modu Var Bluetooth versiyon2.0 USB Desteği Var Ekran ÖzellikleriRenkli EkranVar Renk Sayısı65536 Ekran Çözünürlüğü 128 x 160 pxHafıza ÖzellikleriTelefon Hafızası 18 MB Telefon rehberi 1000 kayıt Sms hafızası 200 kayıt Harici Hafıza Yuvası VarHarici Hafıza Kartı Boyutu 1 GBHarici Hafıza Kartı TipimicroSD (TransFlash) Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 2 GB Internet ÖzellikleriVar Wap versiyonuWAP 2.0 Var 4+1/3+2 Gprs class 10 XHTML Tarayıcı Var E-posta okuyucuVar Multimedya ÖzellikleriPolifonik melodilerVar Var Ekran koruyucu Var Java desteği Var Mp3 çalar VarRadyo çalarVar Dahili kamera Var Video Çekebilme VarVideo Oynatabilme Var Oynatabildiği dosyalarMP3, AAC, eACC, WMA, MPEG4, H.263, Real video 2. Dahili KameraVar Görüntülü telefon görüşmesi Var Eksta multimedya özellikleri Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi
İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme
3D ses desteği
Arayan kişiye video atama
Radyodan ses kaydıMüzik kontrol tuşları VarKamera ÖzellikleriÇözünürlük 640 x 480Dijital Zoom 4XEkstra kamera özellikleri Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Sıralı çekim Yazılım ÖzellikleriKullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var TakvimVar Senkronizasyon Var Tema desteği Var Java Oyunlar VarEkstra Uygulamalar Resim ve Video düzenleme programı
Dosya yöneticisi
Kartvizit tarama özelliği
PictBridge: Kablosuz yazıcı bağlantısı
uGo Dinamik arkaplanAksesuarlarŞarj Aleti VarData Kablosu VarKulaklıklı MikrofonVar 2 Yıl Garantilidir ..
----------------------------------------------------------
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorumm ..
-
her zaman nokia derim..ama bu iki telefon arasında özelliklerine baktığımızda samsung derimm..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------her zaman nokia derim..ama bu iki telefon arasında özelliklerine baktığımızda samsung derimm..
-----------------------------hacı abi bende ole düşünddüm ama Lg nin kamerasının şeysi daha yüksek o biraz aklımı celio .. zati dier öz hmn hmn aynı ..
-
hadi fikirlerinizi soleyin ona göre sipariş geccem ..
-
tabiki her zaman nokia ama bu iki markada
samsung i tek geçerim
-
t$k. ederim samsungu aldım gitti ..
hayrını görriyim :D
-
Samsung alma !
insanın başına olay açıyor iftira edenler falan oluyor (!)
-
hacı nokıadan şaşma
-
samsungu tavsiye ederim bu iki seçenekten..
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------Samsung alma !
insanın başına olay açıyor iftira edenler falan oluyor (!)
-----------------------------hmm .. demek ole ama ben E 250 almıcam .. m620 aldım .. ;) ..
ve tarikat bu konunun yeri deil ..
-
TheGoFReT bunu yazdı:
-----------------------------hacı nokıadan şaşma
-----------------------------zuaa sende iki konuyada nokşiadan saasma demişsin haklısın marka ama iki tane nokia elimde patladı .. yani bozuldu .. o yüzden soudum ..