Samsung Smart Tv + Playstation 4 500 Gb Sudan Ucuz
-
Beyler bunlardan hevesimi aldıgım için satılıktır pazarlık vardır.
Samsung smart tv full hd 82 ekran
sony playstation 4 500 gb + 3 oyun

Tv kullanıldı ama ps4 ile sadece 1 kere call of duty oynandı baskada kullanmadım
herikisine 1750 tl istiyorum ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum malesef

DanqerLine tarafından 03/Şub/17 15:04 tarihinde düzenlenmiştir
-
Televizyonun model numarasını belirtirsen daha iyi olur hocam.
-
mkyb bunu yazdı
Televizyonun model numarasını belirtirsen daha iyi olur hocam.

-
aslında 2. el için paraz fazla ama pazarlık varmı, bide oyunlar ne, TV-yi 800tly bulsam ps4de-900 altına bulsam, belki biraz düşme şansın varmı?
-
Tv kaça panma :=)
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
aslında 2. el için paraz fazla ama pazarlık varmı, bide oyunlar ne, TV-yi 800tly bulsam ps4de-900 altına bulsam, belki biraz düşme şansın varmı?
Hocam 200 tl fark var seninle benim yazdığım arasında :) pazarlık var yazdım
-
skyvalet bunu yazdı
Tv kaça panma :=)
İkisi beraber hocam pazarlık var
-
ürünlerin durumunu bilmek lazım ama fiyat az kullanılmışsa güzel
-
ps4 lerde donma sorunu ve kapanma sorunu vardı ? Sende böyle kusurlu ürün olacağını düşünmüyorum ama 1 sefer kullanmışsın. Eğer ciddi bir kullanıcı olursa ve bu hata olursa nasıl olacak ?
Garantisi duruyormu ? Hangi firma garantisinde bide.
-
Erdem bunu yazdı
ps4 lerde donma sorunu ve kapanma sorunu vardı ? Sende böyle kusurlu ürün olacağını düşünmüyorum ama 1 sefer kullanmışsın. Eğer ciddi bir kullanıcı olursa ve bu hata olursa nasıl olacak ?
Garantisi duruyormu ? Hangi firma garantisinde bide.
Hocam garantisi herşeyi devam ediyor donma olayı yok call of duty oynadım oyunlarda fifa 2016 pes 2015 call of duty cihazda gram çizik yok bu konularda çok pimpirikliyim sadece tvnin üst köşede ufal çizik var ondada çok üzülmüştüm ama ürünleri alanlar kesinlikşe pişman olmaz ben zevkini aldım bilader var o hiç oynamadı yüzüne bakmadı boş boş yer kaplıyor suan
-
ikisine 1500₺ verebilirim. (Bütçem bu kadar)