Samsung Taşınabilir Harddisk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:
    -----------------------------

seagate189 bunu yazdı:

garanti varda.harddiskte değilim bilgiler çok önemli onları kurtamam lazım önemli olan o

garantiye gönderirsen içindekiler silinir. ama bu tip durumlarda verilerini kurtarabilen yerler var onları bir araştır verilerim harddisk ten daha önemli diyosan.

kaç liraya yaparlar bu işi usta

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Veri kurtarma firmalarından birine gönderip fiyat alman gerekmekte. Fiyat vermeleri için birçok faktör mevcutmuş. 
    Diskten verileri kurtarmak için aynı modelde disk bulmaları gerekiyormuş. 
    Bu sebeple; diskin bulunabilirliği ve kurtarılacak veri miktarı fiyatlandırmayı etkiliyormuş. 
    Minimum 500$ civarı bir rakam göze alabilirsen o bilgiler için... Veri miktarı çoksa 1000-1500$ belki daha da fazla tutabilirmiş.

Bu bilgileri bir forum sitesinden okudum www.verikurtarma.com telefon numaralarından ara, sor.

Laptop bilgisayarıma uzuuun zaman önce attığım bir yumruk sonucu 3-4 yıllık mesleki bilgilerimi kaybettim, veri kurtarma seçeneklerini, fiyatlarını görünce artık bilgisayarıma daha iyi davranıyorum...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
Toplam Hit: 2032 Toplam Mesaj: 13