Samsung Telefon Piyasası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Şimdi ben bir eleman buldum. Bu herif yurtdışından sınırsız ürün getirtebiliyor.

Yalnız sadece samsung ürünlerini getirtebiliyor. Bizim arkadaş 1050 liraya note II almış mesela aylar önce 0 kutulu telefoncuyada imei attırmış hala kullanıyor.

Neyse ben bu elemanla iş yapayım diyorum ek olsun diye yalnız telefon piyasasından bihaberim bu aralar.

Samsung s3-s3 mini-s4-s4 mini-note II

Bu ürünler kaçtan gelirse bana bu şekilde kutulu 0 halde üzerine 100 150 lira civarı ekleyerek satış yaptığımda elimde patlamaz.

Tabiki piyasa sürekli değişken adamdan fiyat listesi istedim dönücek bana bu akşam. Ama şu anki piyasaya göre örn

s3 bu şekilde artık kayıtsız mı oluyor ne oluyor anlamıyorum o işten çözücez yavaş yavaş şu paraya alıp 100 lira üstüne eklersen elinde patlamaz şeklinde bir tavsiye verir misiniz :)

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Sen o adamdan fiyat listesini al bakalım. Fiyatlara göre bi şeyler diyebiliriz. Ve telefonlar nereden geliyor o da önemli.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işini saglam yap yuklu para gonderme telefonun elınde kalacagını sanmam her turlu kazanırsında suan dolar cok yuksek tr ile yurt dısı arasında fazla bı fıyat farkı kalmadı acıkcası.. samsung un ve iphone nın bı ust modelı cıkınca tr e ne kadara gelcek merak edıyorum acıkcası.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

vala dostum samsung piyasasi oynak karı gibi satabilecek cevren yoksa bence hiç bulaşma ki yurt dişindan gelen telefonlar

cok ucuz oluyorlar  ki 1100 not2 paralel itali var adam tutupda o fiyata ugraşmaz yani.

hea bide ime atirsin sorun cikar vs vssvsvsvss ugraşmakla bitmez işin pırı olman gerek ki

o işten kar yapcaksan sen getirmen gerek kimsenin ekmegine yag sürme derim 10-20 lira icin parani tehlikeye atma

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsunglarda imei atılmış telefonlar güncellemede sorun çıkarıyor.Her güncellemeden sonra imei atmak gerekiyor telefona.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam fiyat listesi alıyımda. Kazıklanma gibi durumum olmaz arastırırım ona gore alırım ondan konu actım zati :)

Buraya yazarım listeyi alınca

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Hocam fiyat listesi alıyımda. Kazıklanma gibi durumum olmaz arastırırım ona gore alırım ondan konu actım zati :)

Fiyat Listesini Gönder :)

İnceleyelım ;)

Zamanında cok ugrastım bu ıslerle :) 2.850 TL ye Iphone5 sattıgımı bılıyorum :D Off ulen off :F

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

İnceleyelım ;)

Zamanında cok ugrastım bu ıslerle :) 2.850 TL ye Iphone5 sattıgımı bılıyorum :D Off ulen off :F

ne çektin be süha !!! üj bej lira kazanacam borçları ödeyecem diye ne çektin be yafwrum:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

İnceleyelım ;)

İphone getirebilseydi iyiydi :D ama sadece samsung getirtebiliyor

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Kusura bakma haci burda gordum bi sorayim istedim bu samsunglara nasil imei atiliyor kendimiz becerebilirmiyi yoksa illa bi telefoncumu olmasi lazim?

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

kore malımı hocam alacağın cihazlar ?

Toplam Hit: 1644 Toplam Mesaj: 15