Samsung Telefonlarda Kamera Kalitesinin Düşmesi
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Gece modunda Gcam Google Kamera mutlaka denemelisin
9t kullanıyorum çok fark ediyor
bir sürü gcam var hangisini kuralım. Bi simgesini, göstersene
-
sezeruludag bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Gece modunda Gcam Google Kamera mutlaka denemelisin
9t kullanıyorum çok fark ediyor
bir sürü gcam var hangisini kuralım. Bi simgesini, göstersene
Telefonun icin icin uyumlu olani donanimhaber gibi forumlarda paylasiyorlar, oradan indirebilirsin.
-
ya benim de 6 yaşında note4 var kamera her açıldığında arı vızıltısı gibi motor sesi çıkartıyor odaklanma sorunu oluyor. ekran sıvı gibi kaygan oluyor telefonu hızlıca sallayınca düzeliyor. ilk 1 yaşındayken snapchat başlattıydı programı sildiydim birkaç ay yapmaz oldu sonra tekrar başladı da hemen düzeliyordu şimdi yarım dk telefonu sallamakla uğraşıyorum. google camera kurdum çok da farkı olmadı.
sizce ne yapılabilir telefon değiştirmek dışında
-
Kaan bunu yazdıKaan bunu yazdı
Wipe cache yaptım, sanırım düzeldi.
Wipe cache partition yaptım düzeldi, ayrıca minor de olsa performans artışı oldu. Alet canavar oldu tekrar şükür.
S7 sonrası telefonlarda zamanla kameranın kotulesmesi sorunu varmış.
bu nasıl yapılıyor root ile filan mı valla format atamaycak durumdayım tele wh gitmemesi gerekiyor
-
yustang bunu yazdı
ya benim de 6 yaşında note4 var kamera her açıldığında arı vızıltısı gibi motor sesi çıkartıyor odaklanma sorunu oluyor. ekran sıvı gibi kaygan oluyor telefonu hızlıca sallayınca düzeliyor. ilk 1 yaşındayken snapchat başlattıydı programı sildiydim birkaç ay yapmaz oldu sonra tekrar başladı da hemen düzeliyordu şimdi yarım dk telefonu sallamakla uğraşıyorum. google camera kurdum çok da farkı olmadı.
Samsungların kronik sorunu o vızıltı sorunu. Kameramanın odaklanmasından dolayı oluyor. Kameranın değişmesi gerek ki Note 4 gibi artık eskimiş bir telefonla uğraştığına değmez. Gittiği yere kadar devamke.
-
yustang bunu yazdıKaan bunu yazdıKaan bunu yazdı
Wipe cache partition yaptım düzeldi, ayrıca minor de olsa performans artışı oldu. Alet canavar oldu tekrar şükür.
bu nasıl yapılıyor root ile filan mı valla format atamaycak durumdayım tele wh gitmemesi gerekiyor
telefondan birşey silinmiyor hocam,
samsung Wipe cache partition diye arayabilirsin.
Telefonu açarken ses açma ve power'a aynı anda basıyorsun. Samsung yazınca power'ı bırakıyorsun. Çıkan seçeneklerde "Wipe cache partition"a gelip yes diyosun. Bu kadar.
-
Kaan bunu yazdıyustang bunu yazdıKaan bunu yazdıKaan bunu yazdı
Telefonu açarken ses açma ve power'a aynı anda basıyorsun. Samsung yazınca power'ı bırakıyorsun. Çıkan seçeneklerde "Wipe cache partition"a gelip yes diyosun. Bu kadar.
teşekkürler sadece bu dediğinle yapmayı deniycem:) internette kısa bir ara yaptım bilgi çöplüğü olmuş
-
mkyb bunu yazdıyustang bunu yazdı
Samsungların kronik sorunu o vızıltı sorunu. Kameramanın odaklanmasından dolayı oluyor. Kameranın değişmesi gerek ki Note 4 gibi artık eskimiş bir telefonla uğraştığına değmez. Gittiği yere kadar devamke.
note4 küçüktürişaretiüç ben :)
valla bırakamıyorum ya arada başka tele mi geçsem p/f oranı yüksek olan telefonlar görüyorum aklıma geldiği gibi kendime şaplak geçiresim geliyor. napıyorsun sen bu adiliktir aldatmaktır. hain diyorum kendime.
3 tane orjinal şarj cihazı aldım 1 tane orjinal batarya aldım hadi inşallah şu korona bitsin yedek klubesini tekrar yenileyecek gibiyim. kabloya kadar orjinal takılma taraftarıyım çünkü günlük değil ömürlük seviyorum. 2 gün yüksek performans alcam diye telefonu patlatmanın alemi yok
-
yustang bunu yazdıKaan bunu yazdıyustang bunu yazdıKaan bunu yazdıKaan bunu yazdı
teşekkürler sadece bu dediğinle yapmayı deniycem:) internette kısa bir ara yaptım bilgi çöplüğü olmuş
yaptım kraliçe arıyı da çağırdılar:) note4ümle arıcılık işine girmeyi düşünüyoruz. tbt ye özel indirimlerimiz promosyonlarımız olacaktır beklemede kalın:)
-
rakkoc bunu yazdımkyb bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdımkyb bunu yazdı
Aynı muhabbeti Apple'da yapıyor. Planlı eskitme. Maksat müşteri yenisini alsın.
Google Kamera Apk kurup dene bi istersen.
apple cihazlar için çözüm yok mu
Farkına varıp hemen imzalar kapanmadan sürümü düşüreceksin tek çaren o.
yada otomatik güncellemeleri kapatacaksin :) bende iphoneX var artik kapattim. Bir sonra ki amerika seyahatine kadar idare etmeli :) öbür türlü bütce kaldirmiyor.
Gerek yok artık böyle bir şeye. Apple bu olay yüzünden bir yığın tazminat ödedi.
En son benim ikinci telefon olarak kullandığım 8 yıllık iphone 4S'e bile yeni versiyon yaptılar. ios 9'da kaldı ama alet baya bir hızlandı.
Facebook, whatsapp falan kullanılıyor yani rahat iphone 4s'de bile.
Ben şahsen iphone X'in yeni ios 14'ü kaldıracağını düşünüyorum rahat.