Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Samsung Telefonunuzu Hızlandırın
Samsung Telefonunuzu Hızlandırın
-
deja-vu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam bir şeyi silmiyorsun uygulamayı çalışmasını engelleyecek şekilde donduruyor bu uygulama. Silmek için rootlaman gerek cihazı. Sen sağ üstteki üç noktadan disable all bloatware de yeterli.
Disable edilemeyen programları etmiyordur herhalde Root yoksa?
Ediyor hocam. Zaten programın amacı o. Disable edilebilenleri yapabilseydi sadece programa ne gerek vardı ki ?
-
Program 1.41.mb mi hocam ?
-
Kurdum, dediğin gibi de yaptım. Ana ekrandan çift saati, e-maili, ve şu an yerinde ne olduğunu unuttuğum bir şeyler kaldırdı. Programı kaldırdıktan sonra da eski haline dönmedi. Şu an eski haline döndürmeye çalışıyorum. Kuracaklar ona göre kursun yani :)
-
Efendi bunu yazdı
Kurdum, dediğin gibi de yaptım. Ana ekrandan çift saati, e-maili, ve şu an yerinde ne olduğunu unuttuğum bir şeyler kaldırdı. Programı kaldırdıktan sonra da eski haline dönmedi. Şu an eski haline döndürmeye çalışıyorum. Kuracaklar ona göre kursun yani :)
Abooo. Telefondan da kalkmıyor.
-
Efendi bunu yazdı
Programın uygulamalar kısmında e-posta uygulamasını bulup yanındaki tiki kaldır hocam bu kadar basit.
-
mkyb bunu yazdıEfendi bunu yazdı
Programın uygulamalar kısmında e-posta uygulamasını bulup yanındaki tiki kaldır hocam bu kadar basit.
Dediğin gibi yapınca da ana ekrana geri gelmiyor kaldırılanlar. Allah'tan programların bulunduğu uygulamalar bölümünde her şey yerli yerinde. Ordan tekrar taşıdım. Ayrıca dondurduğu birçok şey kullandığım şeylerdi. Kısacası bana hitap etmedi. Ama çoğu kişinin işine yarayacaktır elbet.
@rui ben onu programın kendisinden kaldırabildim. Uygulama yöneticisinde kaldır deaktiv görünüyordu çünkü.
-
Telefona kuramadım Kur butonuna tıklanmıyor. Aktif değil.
-
jocus bunu yazdı
Telefona kuramadım Kur butonuna tıklanmıyor. Aktif değil.
Gece modu için yazılım kullanıyorsan kapat hocam
-
eski cihazlara too old veriyor ya, ace 2 de çalışırmı acaba.
-
Programda soru işareti olan yeri okumadan kafama göre kapadım, telefon kilitlendi. Reset atıp programı açıp eski haline getirdim. Yeniden reset attım düzeldi. Ondan sonra sadece pembeleri ve ne olduğunu bildiğim saçma şeyleri kapadım, sorun yok.