Samsung Wave II / Nokia N8 / Önerileriniz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar samsung wave II var ve nokia N8 var şimdilik aklımda N8 310 $ samsung wave II 200 dolar aşağı yukarı.. nokiaların türkiyede biraz açılmasında sorun yaşanıyormuş ama samsungda sorun çıkmıyor.. wave 2yi kullanan varsa yorumlarını alırsam sevinirim.. gps wireless vb özelliklerini sevdm.. ayrıca da samsungun önerdiğiniz modelleri varsa önerilerinizi alabilirim, ama önereceğiniz modeller wave2'nin türkiye fiyatından fazla olmasın lütfen..

edit:wave 2 Tr fiyatı:730-750 arası..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

symbian işletim sistemi alacağına hiç alma daha iyi. 2 si arasında bada derim. WAVE 2 daha hızlı donanımı var ve sistemi daha stabil.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

wave 2 kullanıcısıyım telefondan çok memnunum.. şubatın sonuna kalmadan yeni sürümü de çıkıyor zaten. o zaman şahane telefon olacak. symbian almak aptallık bence :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

bnde wave kullanıyorum sakın alma bada bok gibi anroid olan galaxy al 

sokayım onun tezine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Wave 3 çıkıvermiş. Bada çok güzel bir sistem... B*k atan çok ama nedese ben çok seviyorum. :) Ayrıca telefon fiziksel olarak da müthiş.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

wave 3 hakkında kesin bilgisi olan varsa bilgi versin, bide fiyatı? bu gidişle wave 2 en iyisi sanırım... arkadaşlarda işletim sistemi hakkında olumlu yorumlar yapmış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Wave 1 ile Wave 2 arasında hiç bir donanım farkı yoktur.

Tek fark ekrandadır   Wave 1  3.3 inc SuperAmoled (~283 ppi pixel density) .   Wave 2  3.7 Super Clear LCD (~252 ppi pixel density)

oled farkını bilmeyen yoktur sanırım , kalite farkı yani  

2 telefon da 550 TL civarından başlıyor aslında 

BADA Os , Samsung  Tabiki Symbian dan daha iyi sonuçta yeni nesil bir işletim sistemi ve markette bol bol oyun ve uygulama bulabilirsin

Wave 3 de ise otomatik olarak BADA 2 yüklü geliyor ama bunu wave 1 ve wave 2 ye de kurabilirsin  ben wave 1 ime kurdum telefon kendine geldi diyebilirim :)

Tabiki android bir telefon almak daha mantıklı ancak Wave deki Malzeme kalitesi ve Donanım aynı fiyata hiç bir Android de yok malesefki :)

Fiyat olarak Samsung S8600 Wave 3  44 fiyat var  790-1.249 TL Arası.

Kamera 3 telefonda da 5MP  Wave 1 , 2   1GHZ   Wave 3  1.4 GHZ 

Ekran  Wave 1 ve Wave 3 de  Super AMOLED   Wave 3  4inc  (~233 ppi pixel density)

3 telefonda 720P  HD videolar çekebilir (kameralar aynı demiştik)

Symbian kasar , bada Os   android ve iOS un birleşimi gibi aslında stabilite üzerine kurulu diyebiliriz.  çok fazla oyun oynayan ve aşırı uygulama seven biri değilsen karizmatik ve güzel telefondur wave serisi  ancak  wave 1 imde format atmadan önce  8 sayfa uygulama vardı :) daha hiç bir  iphone ve android kullanıcısında bu kadadar oyun ve uygulama görmedim.

Not : iOS daki JailBreak gibi Wave serisi yani BADA da Sprof yöntemi vardır telefonun hiç bir yazılımı ile oynamaya gerek kalmadan tüm oyunları programları ücretsiz kurabilirsiniz ayrıca ürünün garantisi gitmez (android deki root da garanti gidiyor ve iOs jailbreak de )  , telefonun yazılım yükleme programı Kies i kandırıyoruz sadece. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Muritcan bunu yazdı:
    -----------------------------

wave 3 hakkında kesin bilgisi olan varsa bilgi versin, bide fiyatı? bu gidişle wave 2 en iyisi sanırım... arkadaşlarda işletim sistemi hakkında olumlu yorumlar yapmış

Kasa tasarımı 2'ye göre daha kompakt olmuş yani tatlı duruyor. Ayrıca BADA2 yüklü ve o sistemi çok sevdim. 2 almaktansa 3 al derim. Çok pahalı da bir telefon değil.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:

Muritcan bunu yazdı:

Kasa tasarımı 2'ye göre daha kompakt olmuş yani tatlı duruyor. Ayrıca BADA2 yüklü ve o sistemi çok sevdim. 2 almaktansa 3 al derim. Çok pahalı da bir telefon değil.

neredeyse aynı fiyat tabiki  wave 3 almak daha mantıklı ayrıca ekran büyüklügü ve kalitesiyle üstün :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Garantili orjinal sıfır wawe 2 ' yi 650 Tl'ye satıyorum , bi indirim daha yapabilirim.

Ayrıntılı bilgi için :

http://www.tahribat.com/Forum-Samsung-Galaxy-S-Ii-Inanilmaz-Fiyata-151146/1/

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

http://www.domatez.net/cep-telefonu/samsung-wave-3-fiyati-ve-ozellikleri.html Al hocam burda yazıyo ama wave 2 ye göre çok pahalı ya:)

Toplam Hit: 2807 Toplam Mesaj: 15