Samsung Wave II / Nokia N8 / Önerileriniz..
-
evet arkadaşlar samsung wave II var ve nokia N8 var şimdilik aklımda N8 310 $ samsung wave II 200 dolar aşağı yukarı.. nokiaların türkiyede biraz açılmasında sorun yaşanıyormuş ama samsungda sorun çıkmıyor.. wave 2yi kullanan varsa yorumlarını alırsam sevinirim.. gps wireless vb özelliklerini sevdm.. ayrıca da samsungun önerdiğiniz modelleri varsa önerilerinizi alabilirim, ama önereceğiniz modeller wave2'nin türkiye fiyatından fazla olmasın lütfen..
edit:wave 2 Tr fiyatı:730-750 arası..
-
symbian işletim sistemi alacağına hiç alma daha iyi. 2 si arasında bada derim. WAVE 2 daha hızlı donanımı var ve sistemi daha stabil.
-
wave 2 kullanıcısıyım telefondan çok memnunum.. şubatın sonuna kalmadan yeni sürümü de çıkıyor zaten. o zaman şahane telefon olacak. symbian almak aptallık bence :)
-
bnde wave kullanıyorum sakın alma bada bok gibi anroid olan galaxy al
-
Wave 3 çıkıvermiş. Bada çok güzel bir sistem... B*k atan çok ama nedese ben çok seviyorum. :) Ayrıca telefon fiziksel olarak da müthiş.
-
wave 3 hakkında kesin bilgisi olan varsa bilgi versin, bide fiyatı? bu gidişle wave 2 en iyisi sanırım... arkadaşlarda işletim sistemi hakkında olumlu yorumlar yapmış
-
Wave 1 ile Wave 2 arasında hiç bir donanım farkı yoktur.
Tek fark ekrandadır Wave 1 3.3 inc SuperAmoled (~283 ppi pixel density) . Wave 2 3.7 Super Clear LCD (~252 ppi pixel density)
oled farkını bilmeyen yoktur sanırım , kalite farkı yani
2 telefon da 550 TL civarından başlıyor aslında
BADA Os , Samsung Tabiki Symbian dan daha iyi sonuçta yeni nesil bir işletim sistemi ve markette bol bol oyun ve uygulama bulabilirsin
Wave 3 de ise otomatik olarak BADA 2 yüklü geliyor ama bunu wave 1 ve wave 2 ye de kurabilirsin ben wave 1 ime kurdum telefon kendine geldi diyebilirim :)
Tabiki android bir telefon almak daha mantıklı ancak Wave deki Malzeme kalitesi ve Donanım aynı fiyata hiç bir Android de yok malesefki :)
Fiyat olarak Samsung S8600 Wave 3 44 fiyat var 790-1.249 TL Arası.
Kamera 3 telefonda da 5MP Wave 1 , 2 1GHZ Wave 3 1.4 GHZ
Ekran Wave 1 ve Wave 3 de Super AMOLED Wave 3 4inc (~233 ppi pixel density)
3 telefonda 720P HD videolar çekebilir (kameralar aynı demiştik)
Symbian kasar , bada Os android ve iOS un birleşimi gibi aslında stabilite üzerine kurulu diyebiliriz. çok fazla oyun oynayan ve aşırı uygulama seven biri değilsen karizmatik ve güzel telefondur wave serisi ancak wave 1 imde format atmadan önce 8 sayfa uygulama vardı :) daha hiç bir iphone ve android kullanıcısında bu kadadar oyun ve uygulama görmedim.
Not : iOS daki JailBreak gibi Wave serisi yani BADA da Sprof yöntemi vardır telefonun hiç bir yazılımı ile oynamaya gerek kalmadan tüm oyunları programları ücretsiz kurabilirsiniz ayrıca ürünün garantisi gitmez (android deki root da garanti gidiyor ve iOs jailbreak de ) , telefonun yazılım yükleme programı Kies i kandırıyoruz sadece.
-
Muritcan bunu yazdı:
-----------------------------wave 3 hakkında kesin bilgisi olan varsa bilgi versin, bide fiyatı? bu gidişle wave 2 en iyisi sanırım... arkadaşlarda işletim sistemi hakkında olumlu yorumlar yapmış
-----------------------------
Kasa tasarımı 2'ye göre daha kompakt olmuş yani tatlı duruyor. Ayrıca BADA2 yüklü ve o sistemi çok sevdim. 2 almaktansa 3 al derim. Çok pahalı da bir telefon değil.
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Muritcan bunu yazdı:
-----------------------------wave 3 hakkında kesin bilgisi olan varsa bilgi versin, bide fiyatı? bu gidişle wave 2 en iyisi sanırım... arkadaşlarda işletim sistemi hakkında olumlu yorumlar yapmış
-----------------------------
Kasa tasarımı 2'ye göre daha kompakt olmuş yani tatlı duruyor. Ayrıca BADA2 yüklü ve o sistemi çok sevdim. 2 almaktansa 3 al derim. Çok pahalı da bir telefon değil.
-----------------------------neredeyse aynı fiyat tabiki wave 3 almak daha mantıklı ayrıca ekran büyüklügü ve kalitesiyle üstün :)
-
Garantili orjinal sıfır wawe 2 ' yi 650 Tl'ye satıyorum , bi indirim daha yapabilirim.
Ayrıntılı bilgi için :
http://www.tahribat.com/Forum-Samsung-Galaxy-S-Ii-Inanilmaz-Fiyata-151146/1/ -
http://www.domatez.net/cep-telefonu/samsung-wave-3-fiyati-ve-ozellikleri.html Al hocam burda yazıyo ama wave 2 ye göre çok pahalı ya:)