Samsung'un Tutulan Ürünleri
-
Samsungdan spot elektronik alacağım.Deposuyla filan görüştüm ama model olarak kafamda tam netleştiremedim.Toptan birşeyler alıp satmayı planlıyorum.Telefon,digital fotoğraf makinası,video kamera gibi yükte hafif pahada ağır ürünlerden alınacak,çünkü internet üzerinden satılacak.Müridlerimizden model konusunda yardım istiyorum.Aklınıza gelen piyasası olan model önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler....
-
vallahi hacım sen yükte hafif pahada ağır dediydin ama 2 hafta önce vatandan samsung 51D550 plasma 3D tv aldım. Oradaki kız dedi stokta 90 adet geldi 2 gün oldu siz son 2. yi alıyorsunuz dedi. yani 2 günde 88 tane gitmiş... hani yinede bi bak et sen bilirsin, iyi tutulan bir ürünmüş...
-
depoda tutulan nasıl bir olay? defolu gibi bir şey mi?
-
ben notebooklarini tutuyorum ayrica beyaz esyalari da hos duruyor beyaz esyadan iyi is yapabilirsin
-
valla hacı öle ucuza getirsen 82ekran bi lcd alırım snden 750tl ye kadar max(= şu 2hafta içinde alacam bi dene bari aramızdan birisi kazansın dısarı gitmesin para
-
nasılla defolumu oluyor nedir ne değildir bu olay?
-
bize satcan mı ucuz ucuz :P
-
1.5 yıldır kullanıyorum :) güzel güzel <3
-
tablet pc alabılırsın
-
samsung'un :
- harddiskleri iyidir
- 3D tv'leri iyidir
- Beyaz eşyası dandiriktir
- Telefonları idare eder ama 2 sene sonunda perte çıkıyor. Ha galaxy s2 falan satarsın bişey demem iyidir iyi :D -
hacım tablet pc diyecegim bende, su gibi gidiyor, piyasanın biraz altına koydugun zaman 2 günde hepsini satarsın