Sana Seni Sevdiğimi Söylemiş Miydim ??
-
Annem hastanedeyken yazılırmı bu yazı amk:((((
-
ben de her gün kavga ediom ailemle :(. Bu arada başlığı okuyunca içimden hayır söylememiştin demek geldi :)
-
:::(((((
annemler hergün kavga ediyom off artık kavga etmiycem
:::::( -
ben çok sık kavga etmiyom ama onlarla birlikteyken çok sıkıyolar-bunaltıyolar beni delirecek gibi oluyom. onlardan uzaktaykene ise bu sefer sıkılmıyom ama yüreğim sıkılıyo sanki. böyle kötü bi durum.
-
adam olun annenizin değerini bilin lan!gerçekten yaşamadan bilinmez ben bunu bilir bun söylerim ALLAH yanıbaşınızdan eksik etmesin onları...
-
yaw anneler dünyanın en kıymetli varlıkları.
bence arkadaşlar ne olursa olsun onları üzmeyelim -
Tbtdeki anne sevgisi ne aytta ne cwde var be:'((((:D
-
evet cogu zaman aklimiza bile gelmez onlar..Onlar bizleri biz yapan gizli kahramandir..Donup arkamiza baksak bugunlere gelmemizdeki en buyuk seydir annelerimiz. Uzaktayken ozlerız soyle boyle derız en ufak seylerde bağırır kalplerini kırarız oylesine sevkatlidirki onlar ahh ah.. Herseyimizdir onlar..Değerini bilelim
-
Anne bu anne onların ve kendi değer yargılarımızı korumayı bilelim onlara her yaşta sahip cıkalım şimdi kıymetini bilemiyorsak ileride hiç bilemeyis ve cok pişman olurus eminimki.. Zaman varken el üstünde tutalım bir dediiini 2 etmiyelimki hayırlı birer evlat olalım :)
-
"9 yasinizdayken size piano ögretmeni buldu;
Notalari bir gün bile çalismayarak tesekkür ettiniz. "
nerde yaşıyoruz la,avrupa mı :)
Toplam Hit: 4035 Toplam Mesaj: 27