Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Sana Yazılmış Bir Şiir
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Sana Yazılmış Bir Şiir
Sana Yazılmış Bir Şiir
-
içeriz hacım
-
Güzel yazmışsın :) Tehlif hakkı istemiyon demi
-
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------
Güzel yazmışsın :) Tehlif hakkı istemiyon demi
-----------------------------
hayırdır MuTReFT aklından neler geçiyor?? :))
Canın sağolsun yaaa, ama HELLOWEEN 'dan izin istesen daha iyi olacak gibime gleitor. bu şiir artık onun çünkü :)
-
heheyt
içecem ben bu akşam
içeceeeem beeeeeeen
ben burda bu akşaaaaaam
ben burda bu akşaaaaaam
.....
Caravan2da içip Babylon'a gidiyorum. gelmediniz ya helal olsun size ey tahribat alemi :) -
ne o biri içkimi dedi ozaman napalım şerefeee Criminal çaardın mı lam bara giderken adi criminal :)
-
walla hll olsun crımınal gercekten güzel olmuş
-
of ulen of.
işte budur kardeşim şiir. warya ben şiirlerden nefret ederim ama böyle bi şiir daha görmedim.
aşırı güzel olmuş beynine sağlık. e napalım bari buna içilir. -
öhömm..arkadaşlar criminalciimin de dedii gibi bu şiir üzerine kötü emelleriniz varsa benden izin almanız yada bana telif ödemeniz gerekiyo:PPcriminal de ortağım olduu için fifti fifti paylaşıcaz.sonraaa...ben istanbula gelicem(tahribatçıların çoğu orda olduundan)ve birlikte alemlere akıcaz..e tabi içki paralarını da criminal ve ben ödiycez..telif aldık ya:)))
-
yorumlarınız için teşekkür ederim, beni onurlandırıyorsunuz, açıkçası g.tümü kaldırıyorsunuz :)) sql ah be gülüm ben MErcan Dede diye iki başlık açtım, okumadıysan senin suçun, telefon numaramı bile verdim. Helloween sen kayserili olmayasın? Tüccar zekası var sende :))))
-
valla criminal kayserili diilim biliosun manisalıyım..yani bi deliyim ve bir deli herşeyi yapabilir:)))nıhahaha
Toplam Hit: 7553 Toplam Mesaj: 34