folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanal Eş Arama Umutları !

Sanal Eş Arama Umutları !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek
    Baharda Ekilen Darıdan , Sanal da Bulunan Karıdan Hayır Gelmez...

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    bide tvde olan versiyonları varki bunların aman aman :l
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Sanal ilişki dürüstlüğe, içtenliğe ve gerçeğe dönüştürülebilmesine bakar. Bunlardan biri yoksa adı üstünde sanaldır aksi halde tanışma, arkadaşlık kurmanın zamanı mekanı olmaz.. ha bir cafede veya bi davette buluşup tanışmşın ha nette tanışmışın bunun bi farkı yoktur.

Bununla beraber çiftler "konuşarak" birbirlerini tanıyorlar, problemlerini paylaşıyolar, çözüm arıyolar. işin içine bol keseden atma, başka biri gibi görünme girmemesi halinde bu ilerde çift uyumu için bulunamaz bi nimet çünkü günümüzde fiziğe elbiseye bakılıpta arkadaşlık kuruluyor düşünceler hiç umursanmıyor insanlar birbirlerini çok yüzeysel tanıyor ama bu sanal ortamda çok çok farklı..

Eğer zaten işin içinde yalan varsa ilişkiyi gerçek hayata taşıdığınızda bu zaten hemen belli oluyor ve sonucu ayrılık oluyor. dediğim gibi önemli olan samimiyet ve ilişkiyi gerçeğe çevirebilmekte.. Sanalda aşk olmaz diyenlerin çoğuda yalan kurbanı :)

"sosyal hayatta kendilerini ifade edemeyen, içine kapanık, ruhsal sorunları, davranış bozuklukları ve bastırılmış duyguları olan kişilerdir." buna katılmıyorum asla herkes 7/24 chat yapmıyor herkesin bir gerçek hayatı ve yaşamı var ki 7/24 chat yapan biri zaten ilişkiyi gerçek hayata taşıyabilecek bir kabiliyette ve kişilikte asla olamaz onun amacı çiçekten çiçeğe konup kendini tatmin etmektir.

Sanal insanı asla sanallığa itmiyor aksine insanların gerçek yüzleri maskeleri sanalda çok belli oluyor.. Gerçek hayatta bir dostum olacağına, sanalda olmasını yeğlerim.. + sanalda tanıştığım bir kızla sözlendim oldukça mutluyum..

Birde sanalın öteki yüzü var tabiiki. 7/24 pc başında chat yapıp Kız bulmak için uğraşsaydım ve davranış bozukluğum olsaydı, sanalda o kadar çok geri zekalı kız varki "sadece bir sitede admin olmanız yeterli" nick ve kıdeme aşık olanlar, kendinizi ballandıra ballandıra anlattıktan sonra görmeden duymadan hemen aşık olanlar var... şuan harem kurmuş olurdum hiç bir kızında birbirinden haberi olmazdı sonuçta sanal. Bir o kadarda her canım cicim diyen kıza aşık olabilen, bi sitede yetki aldıktan sonra hava atan, kendini olmadığı biri gibi gösteren asalak erkekler var..

neyse son olarak özetlersem "kişilik önemli,dürüstlük önemli" 2 taraftada bunlar olduktan sonra uzayda bile aşık olunur :D

köşe yazarı olmak istiyom :Ç 

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    disconnect from world connecting to net ! :)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Baharda Ekilen Darıdan , Sanal da Bulunan Karıdan Hayır Gelmez... 

katılıyorum :)

west[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bence bi cafede tanismaktan farki yok.gercek alemde buldukda noldu alayi bir.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

Mustafa Topaloğlu  bu uzaylı mustafa mıdır başka mustafamıdır içimden bi haaaaaa diyesim geldi de.

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    sanalda aşk olmaz ama ben mirc olsun netlog olsun okşan adıyla girip çok kez adsense tıklatmıştım:Dne lamer adamışım ben ya:D

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    eğer çiftler gerçekten dürüst konuşurlarsa olabilir.hatta belki gerçek hayattan daha sağlam temellerde olabilior.şöleki karşılıklı anlatılmayanları,yüzüne söyleyemediklerini net ortamında daha rahat paylaşabilior insan.. ama tabi yüzyüze görüşmek şartı ile..

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    bunu yazan bizim uzaylı musto değil dimi?
    -----------------------------

Hayır :)

Toplam Hit: 2541 Toplam Mesaj: 21