Sanal Havacılık ?
-
Arkadaşlar showtv de izlediğim programdan sonra sanal havacılık diye ciddi ciddi insanların uğraş verdikleri bir yapılanma olduğunu öğrendim. Netten baktım biraz ama pek birşey öğrenemedim. Mutlaka vardır sanal havacılıkla uğraşan aramızda rica etsem bilgilerini tecrübelerini paylaşabilirlermi acaba.
-
simülasyon oyunları almanı tavisye ederim oyundaki hersey gercek hayattaki gibi birebir tavsiye edebilcem flight smilator serileri var.
-
Rene ye sor o herşeyi bilir :D
-
bende aylar önce görmüştüm bunu ama pek üstünde durmadım..
-
: )
-
evet bunun için simülatörler var üstte arkadaş vermiş bitanesinin ismini en iyilerden biri odur
normalde bilgisayar çok zevkli olcağını sanmıyorum ama bu işle profesyonel olarak uğraşan insanlar ucagın kabinini evde yaratcak parcalar paneller topluyorlar yok bilmem ne kolu yok bilmemne kadranı falan uçağı resmen kabininde gibi parçalar var saglam bide monitorun varsa ( bazıları abartmış gozun kaymasın diye sağa sola die oralarada monitor koyuyolar) her yonden bakınca ucuomuş gibi :D
bu parcalar ole heryerde satılmaz
ayrıca reneye konuyu gorurse birazdaha detaylı bilgi verir
1. TBT THY Buluşması İstiyoruz (havada) :P
-
arkadas havacılıkla ilgileniyor avcılıkla deil ama avcılıga merak sarcak olursan arkadasn dedi cok guzel bir oyun
-
ElOog bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşım big game hunter 2006 en iyi oyun diyebilirim denemeni tavsiye ederim
-----------------------------uçanı kaçanı vururum baaabında espirimiydi ? :D
-
www.ekokpit.comwww.sanalpilot.com
-
hawx oyna :W iidir
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------ElOog bunu yazdı: