folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Sanal" İlişkiler Ve Hüsrana Uğrayan Gönüller

"Sanal" İlişkiler Ve Hüsrana Uğrayan Gönüller

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

yazılanlara hak veriyorum.

internetten bir sevgili bulacaksanız;

ben sevgili arıyorum diye kafanızda bir olgu olursa daha başlamadan kaybedersiniz.

iki tarafında birbirlerinden beklentisi olmamalı.

en başta böyle girişmeli bu işte.

beklenti oldugu an iş biter.yazıda demiş. eksikliklerini kafanda tamamlarsın toz pembe görürsün felan.

beklenti olmamalı. zamanla birbirlerini tandıkca zaten olaylar gelişecektir.

ama birbirlerini görmeden biz seviyoruz diye yırtık dondan çıkar gibi çıktırıvermelerini tavsiye etmem.

görüşmeleri şarttır.akışına bırakmak lazım. acele etmemek lazım. şartlanmamak lazım.

mutlu olanlar var. biliyorum ben. burdan da bir kaç kişi var sanırım.

pesimisti biliyonuz. hatırlarsanız sorunları ile ilgili mesajlar yazardı. ahanda birde baktıkki sözlenmişler :)

helal olsun yürekten olsun daim olsun:)

öte yandan sadece arkadaşlık olarak bakacak olursak. şahsen tanıdığım.5-6 yıldır görüştüğüm insanlar mevcut. Allah kaza bela vermezse daha da görüşürüz:)abe,abla kardeş mix. hepsinden var:) dostlugumuzun devametini ise şuna bağlıyorum. beklenti mevzuuna:) birbirimizden beklentilerimiz olmadığı için o insanlarla birbirimizi dost bilebildik. bunca yıl görüştük. halen görüşüyoruz.aşk meşk olayı ise beni aşıyor . o konuda sadece düşüncelerimi ifade ettim. gerisine karışmam:)

Toplam Hit: 1830 Toplam Mesaj: 12