folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Sanal İşletim Sistemi İçinde Zararlı Yazılım Denemek

Sanal İşletim Sistemi İçinde Zararlı Yazılım Denemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

demirci bunu yazdı:
    -----------------------------
    o an hangi sistemi kullaniyorsan digerinin ethernet adaptorunu disable yapabilirsin..

Mantıklı, ama kesin çözüm getirir mi, bilmiyorum. Ayrıca aynı anda internete de giremem gerek.

sandman bunu yazdı:

ayrı networklerde tanımlaya bilirsin yada linux sistemlerinde oldugu gibi diger sistemden yalıtabilirsinde(windowsta varmı varsa nasıldır bilmiyorum)

@under abicim dedigin şey yapılabilir VmWare server ile yapılıyor ama sende o güçte pc varmı :D
    ben şey yapmıştım pcye 2 ethernet kartı taktım sanal işletim sistemi 2 işletim sistemi X 2 ethernet kartı=4 PC

Ayrı network'lerde tanımlama olayını biraz açar mısın?

Teşekkürler.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

Virtual pc 2007 de

ctrl + alt + del tuslarina basmak:)

bastigin zaman direk gorev yoneticisini aciyor

tam ekran olsada

ne yaparsan yap aciyor

server yukledim ama giremiyorum

fikri olan :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    yokmu

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ctrl alt del tuşu, işlemcideki kesme bayrağını ne olursa olsun enable ettiğinden, onu virtual pcden önce senin pc görür...

Virtual machinenin helpini incelersen, ctrl alt del sağ alt tuşu ile birlikte del tuşuna basılmasıyla oluşuyo...

Ona host tuşu deniyor...

bütün tuşların siteside helpden aldım al...

Keyboard shortcutDescription

HOST KEY+DELETE

Sends CTRL+ALT+DELETE functionality to the virtual machine operating system.

HOST KEY+C

Connects the Remote Control or VMRC to the VMRC server.

HOST KEY+A

Switches the Remote Control or VMRC to the Administrator Display.

HOST KEY+I

Displays connection information.

HOST KEY+V

Sets the virtual machine so that the guest operating system cannot be manipulated. You can only view the virtual machine window.

HOST KEY+H

Displays the control to set the Host key.

HOST KEY+ENTER

Switches the virtual machine window to full-screen display. This option is available only when you connect to a virtual machine using the VMRC client.

HOST KEY+LEFT ARROW

Switches to the previous virtual machine. This option is available only when you connect to a virtual machine using the VMRC client.

HOST KEY+RIGHT ARROW

Switches to the next virtual machine. This option is available only when you connect to a virtual machine using the VMRC client.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

rene cok sagol,

dunden beri omrumu yedi :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

demirci bunu yazdı:
    o an hangi sistemi kullaniyorsan digerinin ethernet adaptorunu disable yapabilirsin..

Mantıklı, ama kesin çözüm getirir mi, bilmiyorum. Ayrıca aynı anda internete de giremem gerek.

sandman bunu yazdı:

ayrı networklerde tanımlaya bilirsin yada linux sistemlerinde oldugu gibi diger sistemden yalıtabilirsinde(windowsta varmı varsa nasıldır bilmiyorum)

@under abicim dedigin şey yapılabilir VmWare server ile yapılıyor ama sende o güçte pc varmı :D
    ben şey yapmıştım pcye 2 ethernet kartı taktım sanal işletim sistemi 2 işletim sistemi X 2 ethernet kartı=4 PC

Ayrı network'lerde tanımlama olayını biraz açar mısın?

Teşekkürler.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    abicim bir sürü olayı vardır sen bir pcyi paylaşıma actıgında senden network kurmanı bekler böylelikle ag baglantılarına girdiginde direk görürsün felan o networke sokmıcaksın birde sanırım şu ipden gelen tüm baglantı isteklerini iptal et gibi bir ayar olmalı windowsu bilmiyorum kusura bakma Linux BSD sorarsan cevaplıyım.... böylelikle 2 OS birbirinden yalıtıyorsun en basiti bu....Haaa modemin ve ethernet kartın 2 ip destekliyorsaher iki işletim sistemine ayrı scopelarda ip verebilirsin yani biri 10.0.0.x alırken öbürü 192.168.1.x alır felan ama bu zor....ilkinide araştırman lazım....Birde networkten bulaşan programlar şunlar bunlar çok zeki olmıyabilir basit bir firewallda durdurabilir

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Teşekkür ederim bilgiler için, araştıracağım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

microsoft virtual pc mi ? vmware mi ? diye soruyordum kendi kendime

sanirim microsoftun kini deneyecegim :)

vmware de pencere içinde açtığımda (pardus için deneme yapıyordum ) 

ses kartına jak sokup çıkarttımda gigabyte nin ses kartı yazılımı algılıyor ve otomatik açılıyor bu oldu zaman beni xp ye döndürüyor yani mause kontrolü xp üzerinde istedimi yapabiliyorum sonra dönmek istedimde gene öbür masa üstüne tıklıyorum orda oluyor  =) 

Toplam Hit: 3392 Toplam Mesaj: 30