Sanal Klavye Log Alici Deneme Versiyon
-
saol tesekkürler.
-
hoca kaynak kod paylaşabilir misin?
-
WH0 bunu yazdı:
-----------------------------@By1GKaL o problemi düzeltmek kolay :d yzarken shifti pek kullanmadim:D düzeltirim o kolay
OSK.exe nin sisteme tus gonderme ani.
Team viewer programindada pc nize baglanan kişinin bastiği tuşlarıda yakaliyor.
@Nitrous saol tesekkürler
o titreme olayinda problem yok
ben sadece o program dizininde log kayit etme ve okutma işlemi yaptirdiğim için oyle bişi olmuştur
normalde RAT da oyle bir problem yaşamaz. dosyaya kayit ediyor ilk once sonra okuyup textde gösteriyor.
@YaSevYaTerkEt sanada tsekkrler ama internet bankaciliği ile uğrasan hacker larda internet explorer firefox opera chrome safari v.s browserlarin post ettiği datayi yakalayan programlar war...bankaciliktaki sanal klavye olayini Mimax kırmıştı 1-2 ay önce tuşlari istediğin kadar karistir ne yaparsan yap :D mail olarak gönderiodu :D
-----------------------------bu programlarin postlari yakalama mantigi nedir hocam soyleybilirmisin ?
-
bankaların internet bankacılığında kullandıkları sanal klavye uygulamasında da işe yarıyor mu merak ettim ?
Şayet yarıyorsa hocam sanırım sen aranan insan olacaksın :/ -
Şunalrda işe yarıyor mu merak ettim.. firefoxun keyscrambler diye eklentisi var onun uzerinde yazdığın herşeyi şifreliyor.. ben denemedim ama bunun denemesini bi yerde okumustum zemananın deneme versiyonunda antivirusunu test etmek icin senin gibi program indiyorsun birşeyler yazıyorsun oda keyloger ozelliğini kullanıyor sen ne yazarsan o programda yazıyor antiniz ne kadar sağlam diye bir testi vardı herneyse cok uzattım :) Keyscrambler de acıkken yazdıgımızda sifreleri girdiğimizde ben 123456 yazıyorsam o deneme versiyonunda farklı yazılar cıkıyordu :) yani doğru tespit edemiyordu. senin ki doğru tespit ediyor mu acaba?
bir de kaspersky da sanal klavyesi var onuda gecebiliyor mu merak ettim?
-
selamlar.
kaspersky internet securityde wardi galiba ekran klavyesi
kasperskyinkini test etmedim de
team viewer ile pc nize baglanan kişinin bastiği tuşları eksiksiz yakalıyor.
ama kaspersky da sonucta sendkeys gönderiyor bana kalırsa onuda yakalar...
holyone drag fill programı da sendmesssage postmessage ile transfer ediyorufak bi değişiklik yaparak ayni anda holyone dragfillin de yolladiği string data alinabilir.
Apocalypse RAT 2-3 hafta içerisinde burada release olacak :D
şimdide işin kodlamasinda zor olan tarafi bi logo ve logoya ait icon :Dgrafiker arkadaslarin yardimlarini bekliorum :D
iyi günler.
-
ben nıe anlamadım hala mantıgını :S
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------
ben nıe anlamadım hala mantıgını :S
-----------------------------selmlar
neyin mantığını anlayamadiğini anlamadim
biraz garip bi cümle oldu ama :d neyse
iyi günler.
-
bu konuya yorum atan herkezin nicki Apocalypse RAT About bölümünde Tahribat Crew Basliği altinda yer aldi
ilginizden dolayi tesekkürler
-
Teşekkürler bizden :)