folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Sanal Pc İçin En Sorunsuz Program - Sanal Pc Kurulumu.

Sanal Pc İçin En Sorunsuz Program - Sanal Pc Kurulumu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ben de virtualbox kullanmıştım sorun yaşamadım. Oracle'ın programı ücretsiz crackle falan uğraşmazsın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

beyler konu açılmış madem bi soru sorayım;

2 kez virtualbox kurdum(2 kez de sildim) pcye(pc de win7 starter yüklü).  virtualbox içine de winxp kurdum eyvallah güzel çalıştı. bildiğin xp işte.

ama gel gelelim xp içerisinde ne bir program çalıştırabildim, ne bir program kurabildim, ne usb yi gördü, ne de wifi yi gördü.

hiçbirşey yapamadım hiçbişeyi kullanamadım. karıştırmadığım ayarı kalmadı, netten bakmadığım kalmadı.

yav arkadaş nedir bu işin sırrı. Yoksa herkes solitaire oynamak için mi virtualbox içine xp falan kuruyo.

ne yapmam lazım ne ayar yapacam ben buna veya diğer sanal pc programlarını mı denemeliyim?

bilgi lütfen beyler, bazı eski programlar var win7 de kullanamıyorum. sanmam ama win7 starter ile alakalı olma ihtimali var mıdır?

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

beyler konu açılmış madem bi soru sorayım;

2 kez virtualbox kurdum(2 kez de sildim) pcye(pc de win7 starter yüklü).  virtualbox içine de winxp kurdum eyvallah güzel çalıştı. bildiğin xp işte.

ama gel gelelim xp içerisinde ne bir program çalıştırabildim, ne bir program kurabildim, ne usb yi gördü, ne de wifi yi gördü.

hiçbirşey yapamadım hiçbişeyi kullanamadım. karıştırmadığım ayarı kalmadı, netten bakmadığım kalmadı.

yav arkadaş nedir bu işin sırrı. Yoksa herkes solitaire oynamak için mi virtualbox içine xp falan kuruyo.

ne yapmam lazım ne ayar yapacam ben buna veya diğer sanal pc programlarını mı denemeliyim?

bilgi lütfen beyler, bazı eski programlar var win7 de kullanamıyorum. sanmam ama win7 starter ile alakalı olma ihtimali var mıdır?

hocam wmvare kendin seçiyorsun başta soruyor virtualbox bilmiyorum ama wmvare usb felan hepsini görüyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

eyvallah hocam bir de onu deneyim bakim.

sağolasın.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

windows 8 yüklü ise zaten içinde Hyper-V yüklü gelir stabil sekildede çalışır deneme yanılma yapacam diosan işini görür yani 
    ama bu bu işi çözücem diosan vmware tabiki.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
Toplam Hit: 2010 Toplam Mesaj: 16