folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sanal Pos Almadan Önce, Başvuru Sürecinde Yaşadıklarımı Okuyun.

Sanal Pos Almadan Önce, Başvuru Sürecinde Yaşadıklarımı Okuyun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

lord of the cemaat :)

Cıks... Türkiye Finans Bildiğim kadarıyla ülker grubunun. Cemaatin olan Bank Asya :))

ülker grubu da cemaatten :D

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Zahmetli iş insan üşeniyor valla :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

sonuclari bekleyelim bakalim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Erkek

Benzer durumları bende yaşamıştım zamanında. Şikayetvar'a yazdıktan sonra aradılar gittim görüştüm kısa bir süre sonra onay gelmişti. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Şu an bi firmaya sanal pos almaya çalışıyorum.

Garantinin birkaç şartı var, sitede SSL olacak, sitede geri iade proseduru yazacak, sitede kullanıcı sözleşmesi olacak. Buraya kadar eyvallah.

Diğer istedikleri de şunlar.

Sitede kullanılan logolar izinli olacak, sitede ürünler olacak, kredi kartı giriş sayfasını görecekler, vs vs...

Ulan size ne sayfamın içinden... 1 aydır bekliyroum ikidir şu oluyor

--------------------

Firmanız onaylanmadı çünkü istenenlerin tamamına uymamışsınız. Aşşağıdaki 40 tane maddeye uyduğunuza emin olun.

Kardeşim 40 tane madde var onda hangisi eksik (bunu ille birkere yazacam)

Merkez sitenizde SSL olmadığını söylüyor. sitenize bağlanılmıyormuş.

Firma sitesi için tek başına bir dedicatedimiz var. 7/24 açık kapalı olması mümkün değil. E bende SSL kullanmayı bilmeyen bir adam değilim SSL de de problem yok. Lütfen teknik personelin telefonu verir misiniz?

1 hafta sonra:

Teknik personel sitenizdeki eksiklerin giderilmediğini söyledi.

(Bu defa telefon açtım) xxx Bey lütfgen sayfaya girermisiniz, giriliyor ve sarı bir kilit ikonu var dimi yani SSL var ve bağlanıyor dimi (Adam evet diyor) Kardeşim maillerimi okumuyormusunuz? teknik personelin iletişim bilgilerini verirmisiniz? Çünkü 2 senedir o firmanın kapanmayan sayfası nasıl size denk geldi onu öğrenmek istiyorum.

(Yine teknik personelin iletişim bilgilerini vermeden) Teknik personel diyor ki şu screenshottaki gibi oluyormuş ve SSL im yokmuş.

Hocam o sizin firewallınızın hatası, SSL hatası değil, kontrol etmeyi bilmiyorsanız sslcheck diye googleda aratıp oradaki sürüyle siteden deneyin hepsi SSL olduğunu söyleyecek

Şu an bu aşamadyım hala cevap bekliyorum... Taa amq garanti. 

Deneyimi olan varsa tavsiyelerinizi beklerim

bu yaşadığın olaylar tamamen garantinin keyfi uygulaması, ssl ve wordpress kurulu siteye sanal pos alan adam tanıyorum. eğer bankayla ilişkilerin iyiyse, şube müdürü ok derse teknik meknik yalan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Şu an bi firmaya sanal pos almaya çalışıyorum.

Garantinin birkaç şartı var, sitede SSL olacak, sitede geri iade proseduru yazacak, sitede kullanıcı sözleşmesi olacak. Buraya kadar eyvallah.

Diğer istedikleri de şunlar.

Sitede kullanılan logolar izinli olacak, sitede ürünler olacak, kredi kartı giriş sayfasını görecekler, vs vs...

Ulan size ne sayfamın içinden... 1 aydır bekliyroum ikidir şu oluyor

--------------------

Firmanız onaylanmadı çünkü istenenlerin tamamına uymamışsınız. Aşşağıdaki 40 tane maddeye uyduğunuza emin olun.

Kardeşim 40 tane madde var onda hangisi eksik (bunu ille birkere yazacam)

Merkez sitenizde SSL olmadığını söylüyor. sitenize bağlanılmıyormuş.

Firma sitesi için tek başına bir dedicatedimiz var. 7/24 açık kapalı olması mümkün değil. E bende SSL kullanmayı bilmeyen bir adam değilim SSL de de problem yok. Lütfen teknik personelin telefonu verir misiniz?

1 hafta sonra:

Teknik personel sitenizdeki eksiklerin giderilmediğini söyledi.

(Bu defa telefon açtım) xxx Bey lütfgen sayfaya girermisiniz, giriliyor ve sarı bir kilit ikonu var dimi yani SSL var ve bağlanıyor dimi (Adam evet diyor) Kardeşim maillerimi okumuyormusunuz? teknik personelin iletişim bilgilerini verirmisiniz? Çünkü 2 senedir o firmanın kapanmayan sayfası nasıl size denk geldi onu öğrenmek istiyorum.

(Yine teknik personelin iletişim bilgilerini vermeden) Teknik personel diyor ki şu screenshottaki gibi oluyormuş ve SSL im yokmuş.

Hocam o sizin firewallınızın hatası, SSL hatası değil, kontrol etmeyi bilmiyorsanız sslcheck diye googleda aratıp oradaki sürüyle siteden deneyin hepsi SSL olduğunu söyleyecek

Şu an bu aşamadyım hala cevap bekliyorum... Taa amq garanti. 

Deneyimi olan varsa tavsiyelerinizi beklerim

Hocam şunlarla bi' muhabbetim olmuştu; çok kolay olmasa da istediklerimi öğrenmiştim:

POS Destek Hattı: 212 444 0 339

Şikayetleriniz İçin: 212 444 0 338

Kolay gelsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konuyu hortlattım ama yeni konu açmak istemiyorum . Başvuru formunu doldururken takıldığım bir kaç nokta var , yardımcı olurmusun enable ?

küfrederiz villalara kulübeden
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Bu arada bende şunu ekleyim bankayla cartla curtla uğraşmak istemiyorum derseniz payu öneririm apileri kolay biraz komisyonu fazla ama tek seferde bütün bankalara bütün taksit imkanlarına sahip oluyosunuz ve ssl di cartı curttu derdinden sizi kurtarıp daha rahat bi sistem geliştirmenizi sağlıyorlar aklınızda bulunsun :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

okuyalım bakalım maddeler nelermiş.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 5380 Toplam Mesaj: 20