Sanal Sex Gerçeği!
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
mortyr bunu yazdı:
"10 dakikası 20 lira; yarısı benim, yarısı yöneticinin. Ama böyle çok alacağım kaldı. Aylık kazancım 1500-3000 lira."
Yarın bende işe başlıyorum.
-----------------------------Hayırlı olsun sımdıden :) ege rmemnun kalırsan yonetıcıyı banada yolla :P :D:D
1500-3000 liraya kim memnun kalmaz hacı. Temas yok nasıl olsa :D. Bi patlıcan zorlar adamı o kadar. :P -
Ondan sonrada erkekler bizi maddeleştiriyor diye birtaraflarını yırtar kahpeler.
-
kuralım böle bi site bu fahişe 3000 tl kazanıyorsa siz site sahibini hesaplayın ne kazanıyor paraya para demiyodur a.k
-
sagopa nın bir sözü vardır : İçinde bir kaçık varsa kürtajla aldır. Montajla düzeltilmeyen tek şey hayattır.
-
xxjokerxx bunu yazdı:
kuralım böle bi site bu fahişe 3000 tl kazanıyorsa siz site sahibini hesaplayın ne kazanıyor paraya para demiyodur a.k
-----------------------------25000 Tl sermayen Sanal post için 5 yıllık şirketin varsa hiç durma
-
EcHoLL bunu yazdı:
Bizim sitede çalışan 32 tane var :D
-----------------------------kardeşim benim yaa ben iyi oldum biliyormusun taburcu falan da oldum.
ulan hep demişimdir echoll bir numara on numara insan diye. Şahitlerim de var :|
-
fahişelik bunda daha iyi.en azında fahişe olduğu biliniyor.yazık bunları gerçek hayatda tanıyan erkeklere.
-
örnek bir site verin bakalım.
-
site adı + Sarışın Kız fena :)