Sanalpos Ve Sanalpos'a Alternatif ? (Yardım)
-
Merhabalar Müridler,
Bi sitemde günlük 50-100 TL lik satış potansiyelim var.
Bunun tamamı kredi kartı kullanmak istiyor. Tek yapmak istediğim kredi kartı ile satış yapabilmek sanal pos olayı çok zor çünkü henüz vergiye bile tabii değilim.
2Checkout araştırdım,problem yaratıyormuş.Hiç kafa yormayalım dedim.
SanalPos' kullanan müridler varsa birlikte falan kullanılabiliyorsa komisyon bırakarak kullanabiliriz.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
o işi yapan firmalar var %25 komisyon alıyo orp çocukları :)
hoca zaten normal postun yoksa firma değilsen sanal post çok zor alman
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------o işi yapan firmalar var %25 komisyon alıyo orp çocukları :)
-----------------------------hocam %50 de alsa zarar etmiyorum da sıkıntısız bi firma olaydı .:)
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------o işi yapan firmalar var %25 komisyon alıyo orp çocukları :)
-----------------------------hocam %50 de alsa zarar etmiyorum da sıkıntısız bi firma olaydı .:)
-----------------------------http://www.odemecozum.com/index.php
-
paypal üzerinden kredi kartı ile ödeme alabilirsin hocam
kullanıcının paypalı olmasa bile
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------paypal üzerinden kredi kartı ile ödeme alabilirsin hocam
-----------------------------paypal sistemini bilmeyen adam paypalı kullanmaz güvenmez
-
Sanal posun hiç bir alternatifi yok boluna araştırma.Ben sanal pos alana kadar göbeğim çatladı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------paypal üzerinden kredi kartı ile ödeme alabilirsin hocam
-----------------------------paypal sistemini bilmeyen adam paypalı kullanmaz güvenmez
-----------------------------paypal üzerinden herhangi bir işlem yapmıyor. sanal postakinden farkı yok. ama başlangıç için belli bir miktar istiyordu yanlış hatırlamıyorsam bide komisyon kesiyor
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------api ile kendi sitesi üzerinden alabilir ozaman
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/pdn/howto_checkout-outside şurası ve
https://developer.paypal.com/ şurası yol gösterir
-
Ödeme Çözüm'e başvuru yaptım,bekliyoruz.
Snnyk hocam Paypal entegre işi için yardımcı olabilirmisin bana ?
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------Ödeme Çözüm'e başvuru yaptım,bekliyoruz.
Snnyk hocam Paypal entegre işi için yardımcı olabilirmisin bana ?
-----------------------------paran varsa snnyk herzaman yardımcı olur :)