Sanalreyonum.Com
-
şimdi arkadaşım yalnış anlama beni öncelikle. lafım ortaya gidecek. şahsi muhattab aldığım kimse yok.
siz son kullanıcıların yanıldığı nokta burası.
ucuz görüp alıyorsunuz. ardına hiç bakmıyorsunuz.
bu tarz siteler, yada fiyat kıyaslaması yapılabilen siteler alım satım işinde kafa sikmekten başka bir işe yaramaz.
piyasası 1000 lira olan ürünü 800 tl ye (ki genelde bu bizlerin satış fiyatına çok yakın, aynı yada altında olur) alabilmen mümkün görünüyorsa bu işte bi bit yeniği aramak gerekir.
istanbul bilisim, teknosa gibi firmaları bilirsiniz.
istanbul bilişim zaten dolandırıcılıkta nam yapmış. elinde olmayan ürünü satar, sonra bu ürün kalmamış bi üstü var bu kadar daha para verin onu gönderelim para iademiz yok der. garantisi istanbul bilişimdir. her arızaya kullanıcı hatası derler. vs.vs.vs
teknosanın kaçak telefonları satıp imeilerinin patladığını gazetelerden okuyup, haberlerden duymuşsunuzdur. hala da benim alış fiyatımdan telefon satıyor. ürün arızalı dahi çıksa kutudan iaden yok. hep sorun
bu tarz firmalardan alışveriş yapmayın. 3-5 fazla ödeyin adam gibi yerden alın.
küçük esnaftan alın hata. küçük esnaf bu ibnelerin yaptıklarını yapmaz asla. karşında muhattab bulursun.
kaldı ki fotoğraf makinası gibi narin ve komplike mekaniğe sahip bi cihazdan bahsederken. sakın sakın..
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben yıllardır bişim sektöründeyim. hiç ithalatçı garantisinin bi zike yaradığını görmedim. adamlar kendileri çekmişler malı. bi firmayla anlaşmışlar servisini sen ver diye. olay bu. garantiye ihtiyacın olduğunda başın ağrır. bunu bilir bunu söylerim
-----------------------------hocam yeni bir mesaj geldi Ürün ithalatçı firma garantisi altındadır.
İthalatçı firma bilgileri garanti belgesinde yazmaktadır.
-----------------------------kimse yoğudum kara demez. ;)
arayıp sormak onları haklı da çıkarmaz. arıza yaşandığında götte patlama yüzdesine bakacaksın bu işlerde.
-
aga sinir oldum ya bi sürü yazıyorum yazıyorum iki kelime gönderiyo browser illet oldum ya. Neyse hayırlısı
-
hocam o kadar para verdikten sonra neden yarı amatör makina alıyorsun ..az daha koy üstüne temiz tam profesyonel makına alsan.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------şimdi arkadaşım yalnış anlama beni öncelikle. lafım ortaya gidecek. şahsi muhattab aldığım kimse yok.
siz son kullanıcıların yanıldığı nokta burası.
ucuz görüp alıyorsunuz. ardına hiç bakmıyorsunuz.
bu tarz siteler, yada fiyat kıyaslaması yapılabilen siteler alım satım işinde kafa sikmekten başka bir işe yaramaz.
piyasası 1000 lira olan ürünü 800 tl ye (ki genelde bu bizlerin satış fiyatına çok yakın, aynı yada altında olur) alabilmen mümkün görünüyorsa bu işte bi bit yeniği aramak gerekir.
istanbul bilisim, teknosa gibi firmaları bilirsiniz.
istanbul bilişim zaten dolandırıcılıkta nam yapmış. elinde olmayan ürünü satar, sonra bu ürün kalmamış bi üstü var bu kadar daha para verin onu gönderelim para iademiz yok der. garantisi istanbul bilişimdir. her arızaya kullanıcı hatası derler. vs.vs.vs
teknosanın kaçak telefonları satıp imeilerinin patladığını gazetelerden okuyup, haberlerden duymuşsunuzdur. hala da benim alış fiyatımdan telefon satıyor. ürün arızalı dahi çıksa kutudan iaden yok. hep sorun
bu tarz firmalardan alışveriş yapmayın. 3-5 fazla ödeyin adam gibi yerden alın.
küçük esnaftan alın hata. küçük esnaf bu ibnelerin yaptıklarını yapmaz asla. karşında muhattab bulursun.
kaldı ki fotoğraf makinası gibi narin ve komplike mekaniğe sahip bi cihazdan bahsederken. sakın sakın..
-----------------------------nereden almamı öneriyorsun hocam ? bir adres var mı ? şu şu güvenlidir diye
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------hocam o kadar para verdikten sonra neden yarı amatör makina alıyorsun ..az daha koy üstüne temiz tam profesyonel makına alsan.
-----------------------------koya koya bu hale geldik hocam daha fazla koyamam