Sanaltahribat.Org Hacked :D Çakma TBT
-
:D neyse :D holy le de koptk msn de zaten :D Çakma Tbt :D
Adminleri de küfür edip duruyor O yüzden sırf küfür etti diye : http://rapidshare.de/files/37944036/database1-TR_ip.sql.gz.html :D Db sini dağitiyorm sitenin ahanda buyrun :D
WWW.TAHRİBAT.COM ****** GIRCEK SIMDI ERMENI YANDASLARI: :D yapmıs nickini mal herif :D çok eğlendim aq :D
-
muhaha amk mal lıkta son nokta! (:
adam siteyi yeni açmış :D
Açtığınada pişman olmuştur :D
-
Site daha 20 günlük amq index yemiş muahjaha ii olmuş ii etmişsiniz gençler :)
-
:D Valla lan bakmamistim acidim simdi :D neyse salla :D :D tam bi komediydi ama index atişim :D ehu bide diyoki bana gelmiş TBT yi hacklicem görceksin duman edicem sizi silcem piyasadan :D kaç günlük sitesiniz diyo bize :D dedim biliosan whois çek bak :D sonra sustu kaldi sonra konu deişti :D yok ben sadec eorda deneme için öle kurdum falan a geldi sıra ii index yedin ozaman dedim hayirli ols ndedim indexi kaldir bari verim sifrelerini de dedim :D adamin laf su yok dursun sen 5 milyar para hazirla :D seni mahkemye vercem para alcam sednedn :D 5 milyar tazminat açcam demeye çalisti ama snrm para alcam falan :D yok kağıt gelince eve görürsün falana :D :D ben buna adres verince gene sustu ki :D ve bizim sülaledede 4 tane savcı var hadi bakalim kim kime dava açio diyince gene sustu:D tam bir komediydi neyse döte giren semsiye bu site için çok pis açıldı :D Hadi iyi geceler sayüünn tarükat mürüdlerü :D bla bla bla :D gidin uyuyn aq :D
-
SaboTaqe bunu yazdı:
-----------------------------
Aferim lan emre :D sen hackı bırakmamısmıydın auzhahza
emre hacki bırakmas :D öle der ama bi poh yemez :Daman gnka bıtskms heki feln ben rdp siz ve scriptiz bi hayat düşünemiorm :D
Not: fy gnka :)
-
SaboTaqe bunu yazdı:
Aferim lan emre :D sen hackı bırakmamısmıydın auzhahza
-----------------------------lan valla bırakmistim biliosnz :D kendimi .net ve ajax a adamıstım :D ama sadece script çalmak için falan öle giriyordm serverlara bilmem ne oldu öle bi ara bişiler oldu :D yapıverdim :D valla yanlislikla oldu doktor bey :'( İstemeden bastım :'( :D :tey :D küfür etti gene :D www.sanaltahribat.org yeni index attim :D sonra dedi TBT yi hacklicem :D ii tamm saat kaçta dedim :D kaldi öle mal mal konsyr öle ortalikta :D aç gene bascam dedim :D Tamm lan dio açicam vbulletin kurcam :D açiklarini tek tek kapatcam basa bilrsen gel bas :D simdi vb kurmasini beklioz :D :tey :Tey :D
-
Ben index felan göremedim :S Domainden değil, zone-h linkinden baktım.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------hoca silmiş zaten indexi falan dns leride çekmiş o serverdan :D o hyüzden ama tekrardan yonlendircek .:D gene atacm :D ehu bekliom tetikte sırf gııck kaptim diye :D
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------hoca silmiş zaten indexi falan dns leride çekmiş o serverdan :D o hyüzden ama tekrardan yonlendircek .:D gene atacm :D ehu bekliom tetikte sırf gııck kaptim diye :D
Hoja yanlış anladın galiba, zone-h da mirror yok. -
:D Ya sal gitsin :D açilsin site ben tekrardan atarim bu sefer herseyi sağlam alcam :D Görürsnz :D