Sanat Güneşi Zeki Müren"İ Rahmetle Anıyoruz...
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
mezarı bursa emirsultan mezarlığında rahmetli kurufasulyeyi çok severmiş diye kadınlar tencere,tencere kuru boşaltıyolar mezarına tabi bu arada da mezarcının duygu ve düşünceleri hatsafaya çıkıyor. :)
-----------------------------yok artık =D
-
madem postum silinmiş tekrardan yazayım zeki abiye :)
Tarz olarak birbirimize çok uzak olsakda kendini severek dinlerim. Yani özellikle aramam ama duyduğum zamanda "ıyyğğ zeki müren" demem. Bilakis "sanatcı geldi açılın lan" derim. Ayrıca bursalı olduğundan ötürü okuldaki arkadaşımı gıcık etmek içinde iyi bi koz olarak kullanırım rahmetliyi :)
Kendisi şarkı sölediği sırada garsonlara servis yaptırmazmış. Böle kuralları olduğu içinde ayrı bir hayranlığım vardır. Başka bir dipnot bilmiyorum.
-
Zeki müren Türkiyenin tartışmasız gelmiş geçmiş en değerli sanatçısıdır. Ruhu şad olsun. Linkteki klibide izlemenizi tavsiye ederim...
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------. Ayrıca bursalı olduğundan ötürü okuldaki arkadaşımı gıcık etmek içinde iyi bi koz olarak kullanırım rahmetliyi :)
-----------------------------peki eline ne geçti sorabilir miyim?
-
Allah rahmet eylesin...
-
Bu adamın en büyük özelliklerinden bir tanesi.. Türkçeyi çok iyi konuşuyor olmasıydı. bunun gibi insanlar fazla bulunmaz.
-
ismailca bunu yazdı:
Bu adamın en büyük özelliklerinden bir tanesi.. Türkçeyi çok iyi konuşuyor olmasıydı. bunun gibi insanlar fazla bulunmaz.
Katılıyorum Türkçe konusunda imrenmemek elde değil esk ifilmerinde röportajlarında filan muhteşem yaa ama türk sanat müziği ayrı bir ortam TSM ile ilgilenen tüm sanatçılar böyle ne kadar güzel keşke diksiyonum onlar kadar iyi olabilse -
şimdi zeki mürenimiz yoksa da Beülen Ersoyumuz var
bence o da fevküladenin fevkinde ii Türkçe konuşuyor :P
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------şimdi zeki mürenimiz yoksa da Beülen Ersoyumuz var
bence o da fevküladenin fevkinde ii Türkçe konuşuyor :P
-----------------------------Hatırlarımda Sevgili Orhan Gencebay Bülent Ersoy'a "Bülent Bey" demişti :D
-
Saatlerce sıkılmadan dinleyebileceğim ender insanlardan. Özelliklede kahır mektubunu...